EINDE SEIZOENSEVENT: KOM OP 28 MEI NAAR DE CLUB VOOR EEN AANGENAME DAG EN GEZELLIG SAMEN ZIJN!

Zaterdag 28/05/2022: 10u- 15u30

Jumpen op de springkastelen en kindergrime voor de kleinsten.

De HockeyCup, wie doet het snelste parcours? Wie slaat de snelste bal? Topprijzen te winnen: springkasteel van Immopoint in je eigen tuin, gratis naar de film, en wie gaat lekker lunchen of dineren bij RAAM?

Zie voor het hele programma bij meer!


We naderen stillaan het einde van het seizoen. De meeste teams spelen hun laatste wedstrijd in het weekend van 23 mei.

Een seizoen dat gelukkig een normaal verloop kende, en waarbij de warme hockeyfamilie die onze club kenmerkt terug de gelegenheid kreeg om verder te genieten en te groeien. Een groei die de club ook in zijn algemeenheid kende, met meer leden, meer wedstrijdteams, ... en de start van de aanleg van een tweede waterveld!

Een dergelijk seizoen verdient een evenwaardige afsluiter, en dus nodigen we jullie graag uit om het voorbije seizoen op zaterdag 28 mei (10u - 15u30) in schoonheid te komen afsluiten.

Op de agenda:

ontbijt: voor de enthousiaste vroege vogels voorzien we graag koffiekoeken en fruit vanaf 10u (op = op).

infomoment club en tweede veld: verneem de (sportieve) plannen (en stand) van de club en haar werking, en maak de aanleg van ons tweede waterveld mee van op de eerste rij (11u).

- uitreiking getuigschriften (deelnemers) Hartveilige Club (11u30), inclusief aanwezigheid pers en vertegenwoordiging stadsbestuur.

- voorstelling nieuwe clubkledij én nieuwe sponsor (12u), inclusief catwalk en mogelijkheid tot aankoop/bestellen (vanaf 12u30/ na de voorstelling)

- de Hockeycup 2022 (10u- 13u): wie bewijst zijn skills, kracht, inzicht en durf op ons parcours: een uitdagend en onderhoudend gebeuren voor de volledige familie, met eeuwige roem als prijs (en misschien wel iets meer dan dat...).

happy hour en wijnbar: naast onze gekende gezellige voorzien we buiten ook een wijnbar met (uiteraard) de lekkerste wijnen. Een happy hour voorzien we van 11u tot 12u.

foodtruck, want er is zoveel leuks en interessants te doen dat we er zeker van zijn dat de honger ook moet gestild worden (met pittig gekruide kipwings, kwalitatieve bitterballen en frietjes)

oefenwedstrijden (van 10u tot 15u30), waarbij onze leden graag eens tonen wat ze in huis hebben.

springkastelen en kindergrime, zodat ook de allerkleinsten zich kunnen uitleven.

gezellig samen zijn onder de (hockey)familie en vrienden.

U merkt het: Voor elk wat wils, een garantie op een sportieve, leuke en ontspannende dag.... en werkelijk geen enkele reden om niet af te zakken naar de club!

 

Een uitstekende gelegenheid bovendien om de laatste nieuwtjes omtrent het reilen en zeilen van de club te weten te komen, en om in een ongedwongen sfeer verder kennis te maken met de club en de vele handen die deze ondersteunen: vrijwilligers, bestuur, trainers, coaches, .... en uiteraard ook de sponsors. Allen samen de echte en noodzakelijke ruggegraat, die mee aan de basis ligt van het succes van de club