In seizoen 2018-2019 beschikken we eindelijk over onze eigen kunstgrasvelden in Lokeren zelf! Het grote hoofdveld is een volledig waterveld: het meest moderne en beste voor de hockeysport.

Bovendien kunnen we in ons eigen clubhuis genieten van een warme koffie of wat sterkers, en kunnen de spelers gebruik maken van de kleedkamers en douches. In dit seizoen gaan we ook voor alle jeugdteams vanaf U7, twee trainingen per week plannen. 

Het seizoenslidgeld omvat aansluiting bij de Vlaamse Hockey Liga, verzekering voor de trainingen en wedstrijden, gebruik van de velden, clubhuis en kleedkamers, trainingen (jeugd nu 2 x per week), de competitiewedstrijden en mogelijkheid tot deelname aan toernooien. Het lidmaatschap is geldig per seizoen, ongeacht de datum van inschrijving of afmelding. Terugbetaling van de factuur of een deel ervan is niet mogelijk.

Het lidgeld wordt bepaald aan de hand van het geboortejaar (onafhankelijk van indeling in team).  

U-klasse

Geboortejaar

Lidgeld

Omvat

Oefenjeugd (U6) 2013 en later 170 euro
  • Gebruik clubhuis & kleedkamers
  • gebruik kunstgrasveld
  • aansluiting hockeybond
  • verzekering trainingen en matchen
1 training/week, enkele oefenmatchen
U7 tem U11 2008 tem 2012 260 euro 2 trainingen/week,  competitiematchen, mogelijkheid deelname toernooien
U12 tem U19 2000 tem 2007 290 euro 2 trainingen/week,  competitiematchen, mogelijkheid deelname toernooien
Volwassenen
Heren en Dames
1999 en vroeger 310 euro 1 (of 2) trainingen/week,  competitiematchen, mogelijkheid deelname toernooien
Trimmers 1999 en vroeger 280 euro 1 trainingen/week,  competitiematchen, mogelijkheid deelname toernooien
  • Korting van 30 euro voor 3e gezinslid. 
  • Korting van 60 euro voor 4e, 5e, ... gezinslid. 


Het formulier om lid te worden, vind je hier: Lid worden. U krijgt dan een factuur van ons toegestuurd, waarin u wordt verzocht het lidgeld over te maken op onze bankrekening: BE19 0689 0383 4812  (BIC GKCCBEBB)  met vermelding van factuurnummer.

Met uw inschrijving bent u akkoord met onze disclaimer : u geeft Hockey Club Lokeren toestemming om foto's, video’s en berichtgeving, genomen of gemaakt tijdens trainingen, wedstrijden of andere club-activiteiten, te mogen publiceren op de website, Facebook, en andere media.