NL
Log in

Hockey Club Lokeren

Start trainingen : week 34

(vanaf maandag 22 Aug 22)

 

 
  October 2022  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Het hockeyseizoen is al even bezig! Misschien heb je zelf al wat wedstrijden begeleid of wil je wat meer weten van de spelregels.. We organiseren voor de U7-8-9 categorie een info-avond om nog eens in de spelregels te duiken.

Wie? (startende) spelbegeleiders, coaches ,ouders, iedereen die interesse heeft in hockey (spelverloop, regels, …)

Waar? Clubhuis Hockeyclub Lokeren

Wanneer? Woensdag 5 oktober, Welkom om 19:45u start om 20u (einde rond 21.30u)

 

Bij voorkeur even inschrijven via het formulier zodat we een indicatie van aantal aanwezigen hebben.

Alvast bedankt en tot binnenkort!

Grand Opening zaterdag 24 september met Red Lion en Red Panthers !


Start om 17u30 met een (gratis) hapje en een drankje, wedstrijden, animatie (springkastelen/ kindergrime), demo's,...en uiteraard een meer officieel gedeelte.

En alsof dat nog niet genoeg is; het bezoek van enkele Red Lions/Panthers die ons nieuwe veld mee komen openen en testen!
Afspraak zaterdag 24 september, vanaf 17u30.

Bij deze ook nog even een warme oproep aan onze (jongere) leden om hun wedstrijdshirt aan te doen of mee te brengen. We geven ons frisgroene veld graag een blauw tintje...

Tot dan!

04/09/2022: Vanaf dit seizoen heeft onze club niet één, maar twee API’s! Nelly Spitaels krijgt er een collega bij, namelijk Heidi Verdurme. Heidi speelt hockey bij onze trimmers en is mama van Lot (Dames 2), Nora (U14 G2) en Stien (vroeger U19G2) Muller.

 

Wat is een API ook alweer? Een AanspreekPunt Integriteit. Zie het als een vertrouwenspersoon, waarbij je terecht kan als je binnen onze club in een situatie belandt waarbij sprake is van discriminatie, pesterijen, geweld of (seksueel) grensoverschrijdend gedrag.

Onze API’s hebben beide een professionele achtergrond die hen voor deze taak geschikt maakt, maar volg(d)en ook opleidingen terzake, georganiseerd door de Hockeybond en Sport Vlaanderen.

Je kan Nelly en Heidi bereiken via het mailadres api@hockeylokeren.be of gewoon aanspreken wanneer ze op de club zijn. Wat je met de API’s bespreekt, is strikt vertrouwelijk.

Dankjewel Nelly en Heidi voor jullie engagement!

De langverwachte, nieuwe clubtenues liggen te blinken in de winkel van DNA Hockey, gelegen aan de Antwerpsestraat 482 in Boom.

 

Hieronder vind je alle praktische info. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, stuur gerust een mailtje naar clubkledij@hockeylokeren.be.

 

1. Besteld - bestellen

Heb je de voorbije maanden een tenue online besteld bij DNA, dan krijg je het tenue in de loop van deze of volgende week thuis gestuurd.

De levering van de sokken loopt jammer genoeg vertraging op. Heb je reeds sokken besteld, dan zal je die kunnen afhalen in het clubhuis – datum wordt nog gecommuniceerd. Voorlopig kan je de sokken van vorig jaar nog gebruiken. Zijn deze kapot of ben je nieuw in de club, vraag dan aan de bar of er nog sokken in jouw maat zijn. We hebben nog een stock van ‘oude’ sokken, dus hopelijk kunnen we je zo tijdelijk depanneren.

We herinneren jullie graag aan onze actie waarbij de sokken gratis zijn, wanneer je het volledige tenue aankoopt vóór 1 september.

Heb je nog geen kledij besteld, maar was je aanwezig op één van onze pasmomenten, check dan de juiste maten in de mail die je ontving als geheugensteuntje (let op: dat is dus géén bestelling).  Je kan dan zelf kiezen of je het tenue online bestelt of je liever langsgaat in de winkel van DNA. Vind je onze clubkledij niet meteen terug op de website van DNA, typ dan Lokeren in bij de zoekfunctie & je krijgt alles te zien.

Heb je nog geen kledij besteld en was je niet aanwezig op één van onze pasmomenten, dan raden we je aan om zo snel mogelijk de kledij te passen. De maten komen niet altijd overeen met je normale kledingmaat, en bedrukte shirts kunnen niet meer ingeruild worden. Passen kan komende vrijdag 26/08 tussen 17-20u in het clubhuis, op wedstrijddagen in het clubhuis en in de winkel van DNA in Boom.

Er is op dit moment grote drukte bij DNA, bedrukking kan in deze periode niet à la minute wanneer je in de winkel bent. Heb je een bedrukking nodig, vraag die dan eerst aan via de website van DNA (klik op printshop en daarna op ons clublogo). Na 1 tot 3 werkdagen krijg je bevestiging dat je print klaar is, zodat ze deze in de winkel na het passen direct op het shirt van jouw keuze (maat) kunnen zetten. Ga dus pas naar de winkel om te passen als je bericht gehad hebt dat de print klaar is, zo vermijd je dat je 2 maal naar Boom moet.

Lees meer over bedrukking, trainerskledij en overige clubkledij

Dag iedereen, bijna aan het aftellen naar ons nieuwe seizoen met alles erop en eraan.

De bar-beleving is er daar 1 van en we zijn op zoek naar bijkomende vrijwilligers om alles vlot te laten verlopen.

Je moet geen ervaring hebben, je mag gewoon instappen en onze ervaren bar-managers begeleiden je tot je vlot eender welke cocktail kan bereiden ( of hoe de koffiemachine werkt :-) ) Geef je naam door aan Sofie Van Mieghem ( via WhatsApp aan Sofie of mail naar info@hockeylokeren.be ) en bij welke ploeg je zoon / dochter speelt.

Je wordt maximaal 2x per seizoen ingezet en dit voor een uurtje of 3.

Bedankt !

We zijn na al die jaren nog steeds ontzettend trots dat IMMO POINT DCS onze bijzondere brons-sponsor is!

IMMO POINT DCS steunt Hockey club Lokeren al van bij de start van de club en is voor de werking van de club van grote waarde! Gilles is daarenboven trainer van onze Dames 1 ploeg en zelf vast lid van ons Heren 1 team!

Als je dus op zoek bent naar een huis of je wil graag je vastgoed verkopen, je zoekt misschien eerder een praktijkruimte om te huren of wil graag uitbreiden met je zaak en kijkt uit naar een nieuw pand of commerciële ruimte?

Contacteer dan zeker IMMO POINT DCS, zij maken deel uit van een sterk netwerk van 20 kantoren. Maak je bekend als lid van Hockey club Lokeren en een bijzonder enthousiast team helpt je verder op weg!

Net zoals ze Hockey Club Lokeren verder op weg helpen!

Een extraatje voor de leden van Hockey Club Lokeren: verkoop jouw vastgoed (of dat van familie/vrienden) via IMMO POINT DCS en je mag gratis een dagje het mooie springkasteel lenen.

Meer info op www.immopoint.be

07/08/2022: Nu is het nog even vakantie, maar er is ook iets om naar uit te kijken: deze maand begint het hockey weer!

De trainingen starten vanaf week 34, dat is de week van maandag 22 augustus. Het trainingsschema 22-23 voor het nieuwe seizoen 2022-2023 kan je vinden via de link of zoals altijd op de website onder Sportief/Trainingen. Het schema is onder voorbehoud, er kunnen nog kleine wijzigingen plaatsvinden. 
Op woensdag 24 augustus gaan de trainingen die starten om 14h en 15h30 NIET door vanwege het Tom Boon Hockey Kamp. 

De competitie start voor alle teams op zaterdag 3 september, behalve voor U7 en U8, die beginnen 10 september. Hier is een handig overzicht van de speeldata. Let op: door de wijzigingen in de schoolvakanties voor Wallonië, is de eerste zaterdag van de paasvakantie (1 april, geen grap) ook een speeldag. 

Bespeelbaarheid veld

Als de velden onbespeelbaar zijn (vorst of sneeuwval), zal wordt dit hier gecommuniceerd. (streven: tenminste 2 uur op voorhand). 

 

Coming up..
Recent
Spelregels info-sessie U7, U8 en U9 -- 5 oktober
Het hockeyseizoen is al even bezig! Miss
26/09/2022
Opening seizoen en nieuwe veld met Red Lions/ Panthers : zaterdag 24 september, vanaf 17u30
Grand Opening zaterdag 24 september met
05/08/2022
Samen is leuker dan alleen
04/09/2022: Vanaf dit seizoen heeft onze
04/09/2022
Nieuwe clubtenues - klaar!
De langverwachte, nieuwe clubtenues ligg
24/08/2022
Draag klein steentje bij aan de bar-beleving, hulp gevraagd
Dag iedereen, bijna aan het aftellen naa
14/08/2022
HCL Brons-sponsor: IMMO POINT DCS
We zijn na al die jaren nog steeds ontze
08/08/2022
Klaar voor de start: seizoen 2022-2023, training vanaf ma 22 aug
07/08/2022: Nu is het nog even vakantie,
06/08/2022
Infomomenten spelregels!
Een nieuw hockeyseizoen staat voor de de
04/08/2022
Gold Sponsors
Sponsors
Verjaardag
04/10
Kyana VAN KERCHOVE

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2019, website powered by Twizzit.com