NL
Log in

Hockey Club Lokeren

We gaan de winterstop in. De eerste helft van de competitie was al gedaan en deze week waren ook de laatste trainingen (helaas 13 en 14 dec afgelast).

We starten weer met de jeugdtrainingen eind januari, waarschijnlijk week van 21 of 28 januari. De jeugdcompetitie start weer vanaf zaterdag 16 februari. 

Geniet van de winter en de feestdagen!

Trainingen op donderdag 13 en vrijdag 14 dec zijn afgelast, het veld is niet bespeelbaar.

Enjoy de winterstop!

De wijnactie is weer een groot succes, dank allen daarvoor! De bestelde dozen wijn en cava kunnen deze zaterdag afgehaald worden op de volgende locatie: 

Toonzaal van Temmerman Home, Kaarderslaan 11, 9160, Lokeren. Dat is in de industriezone De Rozen in Lokeren (Adres in Google maps). Met dank aan Stijn van Temmerman Home!

  1. De afhaling moet gebeuren op zaterdag 15 december tussen 10.00u en 12.30u. 
  2. Het juiste bedrag moet tevens overgeschreven zijn. Indien nog niet gedaan, graag direct doen op rekeningnummer BE19 0689 0383 4812 met de juiste vermelding. Geen betalingen bij ophaling.

 

Zoals u zal begrijpen is dit een behoorlijke logistieke organisatie, dus we rekenen op jullie medewerking voor bovenstaande puntjes. Dank alvast, en keep calm, and....cheers!

We zijn blij met alweer een nieuwe sponsor! Niko Van Duysen, voor al uw schilder- en decoratiewerken. Niko is papa van Dieter (U16 Boys) en van tweeling Lentl en Lins (U8 Girls) en zelf hockey-trimmer.   We zullen binnenkort nog een berichtje plaatsen over zijn werk... tipje van de sluier: kijk eens hoe mooi onze binnendeuren geverfd zijn....

De Sint vindt dat er dit jaar bij HCL géén stoute kinderen zijn, maar wel dat er in de club vele flinke ouders en grootouders zijn!

De club is het hier helemaal mee eens en zet daarom graag haar 25 gloednieuwe bar-captains in de spotlights.

Dankzij deze vrijwilligers kunnen nu jong en oud tijdens de trainingen in de warme bar vertoeven. Wat een kanjers!!!

Dankjewel.....Lieven Van Impe, Nele D’Hooge, Imka Bogaert, Peggy Vergauwen, Bianca Bertrand, Thomas Mets, Nele Van Damme, Katrien Wauman, Elien Van de Wiele, Nita Wauters, Annelies de Bruycker, John Munghen, Kathleen Massart, Guido Baelen, Katrien De Peyper, Patrick Van den Bosch, Sofie Dupont, Anne-Marie Mengé, Karin Savooy, Wim Van Duysse, Wendy Peleman, An Willems, Truus De Wilde, Wim Van Driessche en Lieve Moens !

Dankjewel....Karin, Truus en Wendy voor het opleiden van deze bar-captains! 

Voor de trainingen op maandagen 17.30u -18.50u en woensdagen 14.00u -15.20u zijn we nog op zoek naar vrijwillige bar-captains. Heb je interesse dan kan je dat steeds melden bij info@wendypeleman.be

Hoog bezoek! 

We verwachten dat de Sint en zijn (hockey-)Pieten op zaterdag 1 december een bezoek komt brengen aan onze club! En omdat al onze hockey-kinderen zeker braaf geweest zijn, zal hij wellicht ook wat meehebben !

Sint en zijn Pieten willen ook graag wat hockey zien, en daarom spelen alle jeugdteams tot U11 onderlinge matchjes... De Pieten zullen misschien wel eens mee proberen te doen...en brengen de teams een voor een naar de Sint! Spannend!

We beginnen met de oefenjeugd en gaan door tot de U11 Boys & Girls...  Begin maar vast te oefenen met zingen!

We verwachten de ploegjes met hun coaches en ouders volgens het wedstrijdprogramma hieronder! De bar is open. 

Programma:

Sessie 1 Matchen Teams Uur bij de Sint
Zandveld 9:15-10:15

Oefenjeugd

U7G - U8 G

9:30

9:45

Waterveld 9:15 - 10:15

U7B1 - U7B2 (1/8 veld)

U8B1 - U8B2 (1/8 veld)

U9G1 - U9G2 (1/4 veld)

U9B1 - U9B2 (1/4 veld)

10u

10:15

10:30

10:45

Sessie 2      
Waterveld 10:30-11:30

U10B (1/2 veld)

U11G-U11B (1/2 veld)

11u00

11u15

We zijn zeer blij met Van Lanschot als nieuwe sponsor van onze hockey club! Het leuke is dat deze partner ook veel hockeykennis meebrengt! 

"Als wealth manager draait ‘wealth’ bij ons om meer dan enkel financiële zaken. We vinden het belangrijk het leven van onze klanten te verrijken en bovendien een maatschappelijke rol te vervullen. Zo houden we met onze beleggingen rekening met duurzame criteria. En moedigen we initiatieven die de vitaliteit van mensen verbeteren, aan. Dat laatste doen we onder meer door onze sponsorships. We wensen Hockey Club Lokeren een fantastisch sportief seizoen toe."

Er wordt al volop verkocht door onze leden! Bedankt daarvoor!

Op dit moment zijn de best verkopende teams de jongens U9B-1 en U14B-2 en de meisjes U11G en U16G. Vorig jaar gingen de meisjes aan de haal met de Jumpsky tickets en de bioscoop tickets... Wie wordt het dit jaar...en wat wordt de prijs?!?  We zijn natuurlijk allemaal winnaars met de opbrengst voor een nog gezelliger clubhuis!

Hockeyers.. het is kouder aan het worden, dus warmere kleding op training is nodig! Best een trainingsbroek, en een (thermisch) shirt + trui (meerdere lagen) en een jas voor voor en na de training. Als je goed opgewarmd bent, kan je eventueel je trui uitdoen, en na training weer snel aandoen. Let daarop aub. 

Nog even ter herinnering: De trainingen en wedstrijden gaan altijd door zolang het veld bespeelbaar is. Als het niet door kan gaan (vorst of zware sneeuwval), zal dit tijdig gecommuniceerd worden (we streven naar tenminste 2 uur op voorhand) op onze site in het speciale vakje "Bespeelbaarheid veld" en zal dit ook via Facebook verspreid worden. 

Foto ter illustratie    

Even uw aandacht:  Nu ons clubhuis open is, melden we graag even dat alle gevonden voorwerpen in het clubhuis verzameld worden!  Zoek je jouw stick, een regenjas, een hoodie, vraag het even na aan de mensen van de bar en wie weet vinden de gevonden voorwerpen hun rechtmatige eigenaar terug!

Mogen we nogmaals vragen om zeker alles goed te naamtekenen!  Dan kunnen gevonden voorwerpen meteen terugbezorgd worden aan de juiste persoon!  Met dank.

Nog even dit, blijkbaar gebeurt het meermaals dat hoodies na match/ training verdwijnen… niet met opzet, maar dat de verkeerde hoodie door iemand wordt meegenomen.  Kan iedereen nog even kijken of de juiste hoodie mee naar huis werd genomen?  Of dat je toevallig geen twee dezelfde exemplaren thuis hebt liggen?  Misschien hangt er aan jouw hoodie wel een herkenningsteken dat niet van jou is?  ’t Zou fijn zijn als iedereen zijn eigen hoodie terug kan aandoen, zeker met de koude!

Vanaf aanstaande maandag 19 november kan iedereen tijdens de trainingen terecht in de bar van het clubhuis. Voorzien van een lekker drankje, een gezellige babbel en in een warme omgeving kan je genieten van het uitzicht op ons hoofdveld. Dank aan de vrijwillige (groot-)ouders die deze bardiensten op zich nemen.

PS: Bar is (nog) gesloten op maandagen 17.30u – 19.00u en woensdagen 14.00u – 15.20u

Het is zover! Zaterdag 17 november stelt de club voor het eerst de deuren van het nieuwe clubhuis open.

We nodigen jullie dan ook graag uit in onze bar. Heerlijke koffie, frisdranken, warme dranken, (speciaal)bieren, cava en wijnen zullen volop aanwezig zijn. Voor de kleine honger zullen er hotdogs zijn.

Ook onze teams die zaterdag uitspelen zijn na of voor hun uitwedstrijd, welkom om langs te komen. Het clubhuis is deze zaterdag open van 9u tot 17.30u. We kijken er naar uit jullie in grote getale te verwelkomen

Een extra bedankje willen we graag richten aan Eurotaprent, een van onze hoofdsponsors, voor de twee geweldig mooie en handige doorgeeffrigo's. Merci Tinie en Johan!  

Onze wijnactie loopt volop! Morgen, zaterdag 10 november is er gelegenheid eens te proeven! 

We zullen kleine proevertjes schenken langs of bij ons clubhuis. Proef gerust.

De wijnactie is belangrijk voor onze club, en we rekenenen op minstens 3 dozen per speler..de winnaars vorig jaar hadden gemiddeld 10 dozen per speler!

Let op...dat is door verkoop aan familie, buren, vrienden etc... alle leden: ga dus eens rond in je kennisenkring en je verkoopt al snel een paar dozen! Succes !!

Tot zaterdag 8 december (maar best voor 1 december) kan u weer wijn of cava bestellen, waarmee u de uitbouw van een gezellig clubhuis kan ondersteunen! Want bij wijn of bubbels denken we aan…  Een gezellig samenzijn met familie en vrienden onder genot van een heerlijk glaasje wijn, het vieren van een mooie gelegenheid en het vormt ook een ideaal geschenk voor al uw feesten die volgen komende maanden!

Zie bij lees meer voor meer info. 

 

Hockeyclub Lokeren heeft inmiddels haar eigen stek in Lokeren met 2 prachtige hockeyvelden en de droom van een clubhuis is werkelijkheid geworden! Om het allemaal nog gezelliger te maken en de laatste details af te werken, zijn er natuurlijk centjes nodig. Combineer het nuttige met het aangename en ondersteun de verdere realisatie van een gezellig clubhuis! 

Vandaar een warme oproep!  Tot zaterdag 8 december (maar best voor 1 december) kan u weer wijn of cava bestellen, waarmee u dit kan ondersteunen! Want bij wijn of bubbels denken we aan…  Een gezellig samenzijn met familie en vrienden onder genot van een heerlijk glaasje wijn, het vieren van een mooie gelegenheid en het vormt ook een ideaal geschenk voor al uw feesten die volgen komende maanden!

We zullen de komende zaterdagen op matchdagen enkele proefgelegenheden organiseren, om onze nieuwe en betere rode en witte wijn en cava eens te proeven. 

Competitie: Net als vorig jaar krijgen alle jeugdleden flyers om zoveel mogelijk te verkopen, aan oma's, opa's, vrienden, buren, etc. Het team dat het meeste verkoopt wint een leuke prijs van de club!

Alle leden gaan op pad met deze flyers om opa, oma, vrienden en buren warm te maken om wijn of bubbels te kopen om daarmee hun clubhuis te ondersteunen! De bestellingen worden door het lid samengenomen en in één grote gegroepeerde bestelling doorgegeven.

Vul het online-formulier op de website correct in en maak het juiste bedrag over op BE19 0689 0383 4812, met de mededeling: Wijnactie, Naam, …x wit, …x rood, …x cava. Het bedrag moet liefst voor 1 december, maar uiterlijk 8 december op onze rekening staan. 

Ophalen van de bestellingen is op zaterdag 15 december 2018 tussen 10.00u en 12.30u bij Temmerman Home nvKaarderslaan

Met de opbrengst van deze wijnactie ondersteunen we de verdere realisatie van een gezellig clubhuis bij ons nieuwe hockeyveld in Lokeren!! Weet dat elk lid uw steun enorm apprecieert! Keep calm, play hockey… and drink wine!

  

Het is heel belangrijk voor het onderhoud van ons veld om het zo schoon mogelijk te houden, vrij van aarde, modder of planten. Dit om algenvorming te voorkomen. 

Loop daarom niet over de aarde, zorg ervoor dat je je schoenen goed veegt voor je het veld betreed, en loop eerst over het  stenen pad tot aan de dugout. 

 

Een mooie mijlpaal is bereikt, we tellen nu meer dan 350 leden in onze club, om precies te zijn: 358, waarvan 309 spelend en daarnaast onze coaches, scheidsrechters, ...

Deze groei overtreft opnieuw onze oorspronkelijke prognose!

De inschrijvingen zijn afgesloten op 1 oktober, om te blijven zorgen voor kwaliteitsvolle trainingen en teams.

Hiep Hoi voor Hockey Club Lokeren ! 

De club is op zoek naar grote HUISHOUDSPULLEN om het clubhuis/keuken in te richten.

Kan jij een tweedehands/nieuwe afwasmachine, wasmachine, diepvriezer, koelkast, keukenaanrecht, keukenkast, enz missen? Of heb/ken je een bedrijf dat kan schenken aan de club of aan een mooi prijsje kan leveren?

Neem contact op met Wendy, info@wendypeleman.be

Wie versterkt vanaf november een paar keer per seizoen het team van barverantwoordelijken?

Lijkt het jou leuk om ongeveer éénmaal in de 6 weken op ZATERDAG van 9:15u tot 12u en/of 12u - 15:30u samen met anderen onze hockeybar te runnen?

Stuur dan snel een mailtje naar info@wendypeleman.be

Net als vorig jaar, biedt de club haar leden de mogelijkheid om een bitje op maat te bestellen en te laten aanmeten op onze club. Dit tegen de zeer goede prijs van 59 euro.

Deze gebitsbeschermer bestaat uit drie lagen waardoor deze een uitstekende bescherming biedt. Bij de voortanden wordt zelfs een harde laag van 2 mm aangebracht. 

    

Dinsdag 25 september om 20u afspraak voor alle trainers op het veld. 

In het kader van continu leren en opleiden, en om de kwaliteit van de trainingen tijdens de ontwikkeling van de club te kunnen blijven bewaken, organiseren we regelmatig een demo-, ondersteunings-, didactisch-, methodisch-, varia moment onder de inspirerende leiding van onze trainers-/opleidingscoordinator Kurt Geerts. Dit is voor alle trainers met zin/interesse voor verfijning of uitbreiding van het training geven. Het uitgelezen moment dus om van elkaar te leren of over bepaalde situaties tips en tricks te delen!

Recent
Winterstop
We gaan de winterstop in. De eerste helf
14/12/2018
Trainingen 13 en 14 dec afgelast
Trainingen op donderdag 13 en vrijdag 14
13/12/2018
Ophalen dozen wijn en cava: zaterdag 15 dec - Temmerman Home
De wijnactie is weer een groot succes, d
11/12/2018
Nieuwe sponsor: Niko Van Duysen - voor uw schilder en decoratiewerken!
We zijn blij met alweer een nieuwe spons
28/11/2018
25 HCL bar-captains in de spotlights!
De Sint vindt dat er dit jaar bij HCL g
27/11/2018
Hoog bezoek - Sint op Hockey Lokeren zaterdag 1 december
Hoog bezoek!  We verwachten dat de Sin
25/11/2018
Wijnactie 2018: U9B-1, U11G, U16G, U14B-2
Er wordt al volop verkocht door onze led
21/11/2018
Welkom Van Lanschot als nieuwe sponsor!
We zijn zeer blij met Van Lanschot als
21/11/2018
Coming up..
Gold Sponsor
Sponsors
Verjaardag
15/12
Lotte Verheye
17/12
Stein Verschelden
19/12
Emile De Four
22/12
Wout Pieters
23/12
Jacques Dubois
26/12
Caspar Anckaert
27/12
Nora Muller
27/12
Mila Dubois
28/12
Anna Livia D'Ortona
31/12
Cédric Van Brande
02/01
Anoek Van Cauwenberg
04/01
Florian Verschraegen

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2015, website powered by Twizzit.com