NL
Log in

Hockey Club Lokeren

    PDF bestand

We hebben al een fantastische eerste helft van het seizoen achter de rug.
De trainingen lopen vlot en de teams hebben veel plezier en sportieve successen.

Maar de winter staat voor de deur en dat wil zeggen dat de winterstop eraan komt.
De trainingen gaan door tot en met zaterdag 7 december.
Vanaf 8 december zijn er geen trainingen meer.

Alvast veel succes voor alle trainers en spelers die examens hebben!

De club heeft 4 oersterke hockeytouwen aangeschaft, waarmee doorrollende ballen verleden tijd zijn bij onze jeugdwedstrijden! En ze zijn ook zeer geschikt om te integreren in leuke trainingen, zoals hier door de meisjes!

  

  De nieuwe voorraad sokken is gearriveerd. Aan te kopen in het clubhuis op zaterdagen en zondagen. Denk eraan om cash geld mee te nemen! 
(De nieuwe shirts zullen ook binnenkort aankomen!)

Hockeyclub Lokeren heeft inmiddels haar eigen stek in Lokeren met 2 prachtige hockeyvelden en de droom van een clubhuis is werkelijkheid geworden! Om het allemaal nog gezelliger te maken, onze structuur verder aan te kleden en te verbeteren, zijn er natuurlijk centjes nodig. Combineer het nuttige met het aangename en ondersteun de verdere realisatie van een gezellig clubhuis! 

Vandaar een warme oproep!  Tot zondag 8 december (maar best voor 1 december) kan u weer wijn of cava bestellen, waarmee u dit kan ondersteunen! Want bij wijn of bubbels denken we aan…  Een gezellig samenzijn met familie en vrienden onder genot van een heerlijk glaasje wijn, het vieren van een mooie gelegenheid en het vormt ook een ideaal geschenk voor al uw feesten die volgen komende maanden!

Op onze Kaas- en Wijnavonden en bij komende zaterdagen op matchdagen zijn er enkele proefgelegenheden om onze nieuwe en betere rode en witte wijn en cava eens te proeven. Dit jaar bieden we ook een frisse Rosé wijn aan!  

Competitie: Net als vorig jaar krijgen alle jeugdleden flyers om zoveel mogelijk te verkopen, aan oma's, opa's, vrienden, buren, etc. Het team dat het meeste verkoopt wint een leuke prijs van de club!  Vorige jaren had het winnende team bijna 10 dozen per speler verkocht! En over alle leden lag het gemiddelde op iets meer dan 2 dozen verkocht. 

   
 • CAVA VALLBONA BRUT TRADITION METHODE TRADITIONELLE
  57 euro per doos van 6 flessen

 • RODE WIJN: DOMAINE DE LA SALETTE ROUGE – COTES DE GASCOGNE
  42 euro per doos van 6 flessen
 • WITTE WIJN: DOMAINE DE LA SALETTE BLANC - COTES DE GASCOGNE
  42 euro per doos van 6 flessen
 • ROSE WIJN: BARON CHARCOT – VIN DE PAYS DE L’HERAULT
  42 euro per doos van 6 flessen
   

 

Bestellen
Alle leden gaan op pad met deze flyers om opa, oma, vrienden en buren warm te maken om wijn of bubbels te kopen om daarmee hun clubhuis te ondersteunen! De bestellingen worden door het lid samengenomen en in één (of twee) grote gegroepeerde bestelling doorgegeven. Vorige jaren hadden de winnaars meer dan 8 dozen per speler; en ieder lid gemiddeld 2 dozen verkocht. 

Vul het online-formulier op de website correct in en maak het juiste bedrag over op BE19 0689 0383 4812, met de mededeling: Wijnactie, Naam, …x wit, …x rood, …x rose, …x cava. Het bedrag moet liefst voor 1 december, maar uiterlijk 8 december op onze rekening staan. 


Ophalen
Ophalen van de bestellingen is op zaterdag 14 december 2019 tussen 10.00u en 12.30u bij Temmerman Home nvKaarderslaan.


Met de opbrengst van deze wijnactie ondersteunen we de verdere realisatie van een gezellig clubhuis bij ons hockeyveld in Lokeren!! Weet dat elk lid uw steun enorm apprecieert! 
Keep calm, play hockey… and drink wine!

Voor onze meisjesteams van U9-12, hebben we Reinout Janssen bereid gevonden om het stokje over te nemen van Dimitri. Reinout kent deze categorie al goed en heeft er zin in!

 

Een categorie-coördinator is het eerste aanspreekpunt voor de coaches in zijn/haar categorie. Hij/zij zorgt ervoor dat de coaches op de hoogte zijn van het reilen en zeilen in de club, ondersteunt de opstart van nieuwe teams (info), geeft input voor samenstelling teams en coördineert een aantal praktische zaken (zoals derogatiefformulieren, of afspraken betreffende scheidsrechters). 

Net als vorig jaar, biedt de club haar leden de mogelijkheid om een bitje op maat te bestellen en te laten aanmeten op onze club. Dit tegen een prijs van 65 euro.

Deze gebitsbeschermer bestaat uit drie lagen waardoor deze een uitstekende bescherming biedt. Bij de voortanden wordt zelfs een harde laag van 2 mm aangebracht. 

    

Jullie steun wordt ten zeerste op prijs gesteld, maar het is niet nodig om zovéél kledij-giften te doen. Gezien we reeds zoveel truien, jassen, hoodies, drinkflessen, haarbandjes, … hebben mogen ontvangen, wordt het beetje teveel…
Gelieve voor zaterdag 09 november te controleren dat er geen materiaal van jullie meer is.

Op zondag 10 november geven we alles aan een goed doel...

verloren? gevonden!

Om de winterpauze te overbruggen, organiseert onze club voor de eerste keer het Oost-Vlaamse Wintercriterium. Dit wintercriterium omvat vriendschappelijke outdoor wedstrijden in december en januari (voor zover de weersomstandigheden het toelaten) tegen vooral Oost-Vlaamse hockeyclubs. Maar liefst 42 teams in de U7- tot de U12-categorie hebben zich hiervoor aangemeld.

De speeldagen voor het wintercriterium vallen op 7 en 14 december en op 11 en 18 januari. De deelnemende clubs zijn beurtelings gastclub om de andere clubs te ontvangen. Onze club is gastclub op 7 december voor U7-U9 en op 11 januari voor U10-U12. Deelnemende clubs zijn Aalst, Beveren, Dendermonde, Dender, Temse en Constantia Waregem. Het volledige speelprogramma volgt binnenkort. 

Voor meer informatie over het wintercriterium kunt u terecht bij:

Reinout Janssen, reinout.janssen@porternovelli.be, 0473 47 44 76

Bedankt Reinout, voor het initiatief en de organisatie!

Met grote trots stellen wij u onze nieuwe Silver sponsor voor:

 Busch Vacuümpompen en Systemen, dat één van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld is. 

 Het is een Duits familiebedrijf met wereldwijd 3500 mensen in dienst. In Lokeren, hebben zij een verkoop- en service-afdeling, gevestigd in Kruinstraat 7.

 Welkom bij Hockey Club Lokeren, waar zij dus op mouw van het nieuwe shirt zullen prijken! 

Aanstaande maandag 18 november is het alternatieve tijdsschema van de trainingen van toepassing omwille van Gents matchen. 

 

17h15 – 18h15: Trainingen voor U8B-1, U9G-1, U10G-2, U10B-1

18h15 - 19h15: Trainingen voor U14B-1 en U14G-1

19h15 - 20h25: Trainingen voor Dames-1 en U19B

Keep calm, play hockey and be on time :-)

Kunnen hockeyspelers quizzen of kunnen kwissers hockey spelen?

Zaterdag 19 oktober kunnen de alweters of betweters zich bewijzen … en de eer opstrijken in een onderhoudende Quiz (of is het nu toch kwis…?). 

Aanvang : 19h30, in ons clubhuis. 

 

Verzin een goede kwisploegnaam en schrijf je ploeg (bestaande uit maximaal 4 spelers, waarvan minstens 1 clublid), hier in. We vragen een bijdrage van 10 euro per ploeg. We hebben plaats voor 16 ploegen, dus wees er snel bij. 

Praktisch voor de nieuwe wedstrijdpolo’s: 

 Je clubtenue koop je vanaf dit seizoen in ons clubhuis. Dit enkel op zaterdag. Naast polo’s, shorts, skirts en kousen kan je er ook een clubhoody kopen, ideaal voor de koudere dagen. Neem cash geld mee, er kan niet met kaart betaald worden. 

Het bestelformulier voor de nieuwe gepersonaliseerde polo’s vind je hier. Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot zondag 15 september 22.00u. We vragen om uiterlijk 16 september het juiste bedrag over te schrijven (zie bestelformulier). 

Twijfel je over de juiste maat, spring dan gerust binnen in het clubhuis op één van volgende data om te passen:

 •  
 • zaterdag 14 september van 9.00-11.00u
 • zondag 15 september van 10.30-12.00u

 

Wie nog een polo aankoopt van vorig seizoen, kan dat aan een verminderd tarief van 25 euro, zolang de voorraad strekt.

Bij een nieuwe Gold Sponsor horen nieuwe wedstrijdpolo’s! We zijn blij jullie het nieuwe shirt te kunnen voorstellen, met dank aan Heikki en Gijs voor het ontwerp.

     

Nog even ter herinnering: de verplichte uitrusting bij wedstrijden bestaat uit een polo, short/skirt, kousen, bit en scheenbeschermers.

Je clubtenue koop je vanaf dit seizoen niet langer aan bij GoSport, maar in ons clubhuis. Dit enkel op zaterdag. Naast polo’s, shorts, skirts en kousen kan je er ook een clubhoody kopen, ideaal voor de koudere dagen. En wie zijn/haar bitje vergeten is, kan daarvoor terecht aan de bar, waar er eentje aangekocht kan worden.

De club vraagt aan iedereen die wedstrijden speelt om een nieuwe polo aan te kopen, met de huidige sponsors en de nieuwe look. Short, skirt en kousen van vorig seizoen blijven bruikbaar. We zouden het appreciëren mocht iedere speler tegen januari 2020 in het nieuwe polo spelen.

Wie dat wil, kan zijn/haar naam op de rug van het polo laten sublimeren (= a.h.w. in de stof laten printen, daarom moeten we het bij de bestelling opgeven). Spelers vanaf U14 moeten verplicht met een rugnummer spelen en kunnen dat net als de naam laten sublimeren. Heb je nog geen nummer, spreek dat dan zo snel mogelijk af met de coach van je team.

Koop je achteraf nog een polo aan in het clubhuis, dan kan je naam en nummer er opgedrukt worden. Je kan daarvoor terecht bij Fima Promotions (Gentse Steenweg 180a in Lokeren). 

Het bestelformulier voor de nieuwe gepersonaliseerde polo’s vind je hier. Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot zondag 15 september 22.00u. We vragen om uiterlijk 16 september het juiste bedrag over te schrijven (zie bestelformulier). 

Twijfel je over de juiste maat, spring dan gerust binnen in het clubhuis op één van volgende data om te passen:

 • woensdag 11 september van 15.00-16.00u
 • zaterdag 14 september van 9.00-10.00u
 • zondag 15 september van 10.30-12.00u

 

Wie wil, kan tijdens de pasmomenten op 14 en 15 september kledij (shorts, skirts, kousen, ..) aankopen. We zijn blij jullie te kunnen melden dat de verkoopsprijzen van onze kledij reeds 3 jaar ongewijzigd blijft: 35 euro voor een polo, 30 euro voor een short/skirt en 11 euro voor kousen. Sublimatie van naam/nummer kost € 5,- extra. Wie nog een polo aankoopt van vorig seizoen, kan dat aan een verminderd tarief van 25 euro, zolang de voorraad strekt.

De levering is voorzien eind oktober. Afhaling zal plaatsvinden in het clubhuis, je verneemt via de nieuwsbrief/online vanaf wanneer alles beschikbaar is.

De wedstrijden kunnen voorlopig gespeeld worden in de polo’s van vorig seizoen.

Afgelopen dinsdag en donderdag avond was het druk in ons clubhuis, met in totaal ongeveer 80 ouders, spelers of coaches luisterden ze aandachtig wat Ben en Johan te vertellen hadden over de huidige en nieuwe spelregels op groot en klein veld. Kon je er niet bij zijn? Geen nood! Bij lees meer vind je de powerpoints en nog meer info!

Met veel plezier kondigen we onze nieuwe GOLD sponsor aan: SILVERFIN. Silverfin is het bedrijf met Lokerse roots, dat goed bezig is de wereld te veroveren, met zoals ze zelf zeggen: "Silverfin is dé tool voor accountants en financieel adviseurs om Connected Accounting toe te passen."

We zijn er trots op dat zij - samen met onze andere trouwe GOLD sponsor vanaf het eerste uur Volvo Charels - op ons wedstrijdshirt zullen prijken. 

 

We zijn blij jullie het nieuwe shirt te kunnen voorstellen, met dank aan Heikki en Gijs voor het ontwerp! 

 

Alvast even ter info: je clubtenue koop je vanaf dit seizoen niet langer aan bij GoSport, maar in ons clubhuis. Zeer binnenkort volgt meer gedetailleerde informatie. 

Vrijdag hebben we als club een welgemeend THANK YOU aan al onze vrijwilligers gebracht! 

En zij kregen de primeur.. waarover binnenkort meer op onze site..

Onderstaande, relatief kleine aanpassingen zijn geldig vanaf september 2019 bij aanvang van de nieuwe kampioenschappen in U7-U12. Lees bij Lees meer over coaching, pc ipv shoot-out bij U10 of Keeper bij U9. 

Recent
Wijnactie - flyers! GO!
    PDF bestand
16/11/2019
Hockeytouwen voor onze club!
De club heeft 4 oersterke hockeytouwen a
15/11/2019
Winterstop vanaf 8 december
We hebben al een fantastische eerste hel
15/11/2019
New socks!
  De nieuwe voorraad sokken is gearriv
11/11/2019
Onze jaarlijkse wijnactie start weer! Combineer nuttige met aangename voor de verdere realisatie van ons clubhuis!
Hockeyclub Lokeren heeft inmiddels haar
10/11/2019
Trainingen maandag 18 november - alternatief schema
Aanstaande maandag 18 november is het al
05/10/2019
Nieuwe Categorie-Coordinator U9-U12 Girls: Reinout Janssen
Voor onze meisjesteams van U9-12, hebben
10/11/2019
Business event volzet!
Alle tafels voor ons eerste Business Eve
03/11/2019
Coming up..
Gold Sponsor
Sponsors
Verjaardag
17/11
Hendrik Goossens
19/11
Marel Oelbrandt
21/11
Maxime Coolsaet
21/11
Laura De Borger
24/11
Zana Clierinck
26/11
Florien De Block
28/11
Emile Gacas
29/11
Emile Van Nederkassel
30/11
Matthijs Goossens
01/12
Tijl Dombrecht
01/12
Camille Coolsaet
01/12
Rune Rottiers
02/12
Bavo De Cuyper
03/12
Vanessa De Lee
06/12
Ben Bauters
06/12
Pauline Van de Vyver
07/12
Zoë Verstraete
08/12
John Munghen
08/12
Flor De Fré

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2019, website powered by Twizzit.com