NL
Log in

Hockey Club Lokeren

  December 2018  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Volg de aanleg van veld en bouw clubhuis!

Even uw aandacht:  Nu ons clubhuis open is, melden we graag even dat alle gevonden voorwerpen in het clubhuis verzameld worden!  Zoek je jouw stick, een regenjas, een hoodie, vraag het even na aan de mensen van de bar en wie weet vinden de gevonden voorwerpen hun rechtmatige eigenaar terug!

Mogen we nogmaals vragen om zeker alles goed te naamtekenen!  Dan kunnen gevonden voorwerpen meteen terugbezorgd worden aan de juiste persoon!  Met dank.

Nog even dit, blijkbaar gebeurt het meermaals dat hoodies na match/ training verdwijnen… niet met opzet, maar dat de verkeerde hoodie door iemand wordt meegenomen.  Kan iedereen nog even kijken of de juiste hoodie mee naar huis werd genomen?  Of dat je toevallig geen twee dezelfde exemplaren thuis hebt liggen?  Misschien hangt er aan jouw hoodie wel een herkenningsteken dat niet van jou is?  ’t Zou fijn zijn als iedereen zijn eigen hoodie terug kan aandoen, zeker met de koude!

Het is zover! Zaterdag 17 november stelt de club voor het eerst de deuren van het nieuwe clubhuis open.

We nodigen jullie dan ook graag uit in onze bar. Heerlijke koffie, frisdranken, warme dranken, (speciaal)bieren, cava en wijnen zullen volop aanwezig zijn. Voor de kleine honger zullen er hotdogs zijn.

Ook onze teams die zaterdag uitspelen zijn na of voor hun uitwedstrijd, welkom om langs te komen. Het clubhuis is deze zaterdag open van 9u tot 17.30u. We kijken er naar uit jullie in grote getale te verwelkomen

Een extra bedankje willen we graag richten aan Eurotaprent, een van onze hoofdsponsors, voor de twee geweldig mooie en handige doorgeeffrigo's. Merci Tinie en Johan!  

Onze wijnactie loopt volop! Morgen, zaterdag 10 november is er gelegenheid eens te proeven! 

We zullen kleine proevertjes schenken langs of bij ons clubhuis. Proef gerust.

De wijnactie is belangrijk voor onze club, en we rekenenen op minstens 3 dozen per speler..de winnaars vorig jaar hadden gemiddeld 10 dozen per speler!

Let op...dat is door verkoop aan familie, buren, vrienden etc... alle leden: ga dus eens rond in je kennisenkring en je verkoopt al snel een paar dozen! Succes !!

Tot zaterdag 8 december (maar best voor 1 december) kan u weer wijn of cava bestellen, waarmee u de uitbouw van een gezellig clubhuis kan ondersteunen! Want bij wijn of bubbels denken we aan…  Een gezellig samenzijn met familie en vrienden onder genot van een heerlijk glaasje wijn, het vieren van een mooie gelegenheid en het vormt ook een ideaal geschenk voor al uw feesten die volgen komende maanden!

Zie bij lees meer voor meer info. 

 

Het is heel belangrijk voor het onderhoud van ons veld om het zo schoon mogelijk te houden, vrij van aarde, modder of planten. Dit om algenvorming te voorkomen. 

Loop daarom niet over de aarde, zorg ervoor dat je je schoenen goed veegt voor je het veld betreed, en loop eerst over het  stenen pad tot aan de dugout. 

 

Hockeyclub Lokeren heeft inmiddels haar eigen stek in Lokeren met 2 prachtige hockeyvelden en de droom van een clubhuis is werkelijkheid geworden! Om het allemaal nog gezelliger te maken en de laatste details af te werken, zijn er natuurlijk centjes nodig. Combineer het nuttige met het aangename en ondersteun de verdere realisatie van een gezellig clubhuis! 

Vandaar een warme oproep!  Tot zaterdag 8 december (maar best voor 1 december) kan u weer wijn of cava bestellen, waarmee u dit kan ondersteunen! Want bij wijn of bubbels denken we aan…  Een gezellig samenzijn met familie en vrienden onder genot van een heerlijk glaasje wijn, het vieren van een mooie gelegenheid en het vormt ook een ideaal geschenk voor al uw feesten die volgen komende maanden!

We zullen de komende zaterdagen op matchdagen enkele proefgelegenheden organiseren, om onze nieuwe en betere rode en witte wijn en cava eens te proeven. 

Competitie: Net als vorig jaar krijgen alle jeugdleden flyers om zoveel mogelijk te verkopen, aan oma's, opa's, vrienden, buren, etc. Het team dat het meeste verkoopt wint een leuke prijs van de club!

Alle leden gaan op pad met deze flyers om opa, oma, vrienden en buren warm te maken om wijn of bubbels te kopen om daarmee hun clubhuis te ondersteunen! De bestellingen worden door het lid samengenomen en in één grote gegroepeerde bestelling doorgegeven.

Vul het online-formulier op de website correct in en maak het juiste bedrag over op BE19 0689 0383 4812, met de mededeling: Wijnactie, Naam, …x wit, …x rood, …x cava. Het bedrag moet liefst voor 1 december, maar uiterlijk 8 december op onze rekening staan. 

Ophalen van de bestellingen is op zaterdag 15 december 2018 tussen 10.00u en 12.30u bij Temmerman Home nvKaarderslaan

Met de opbrengst van deze wijnactie ondersteunen we de verdere realisatie van een gezellig clubhuis bij ons nieuwe hockeyveld in Lokeren!! Weet dat elk lid uw steun enorm apprecieert! Keep calm, play hockey… and drink wine!

  

Een mooie mijlpaal is bereikt, we tellen nu meer dan 350 leden in onze club, om precies te zijn: 358, waarvan 309 spelend en daarnaast onze coaches, scheidsrechters, ...

Deze groei overtreft opnieuw onze oorspronkelijke prognose!

De inschrijvingen zijn afgesloten op 1 oktober, om te blijven zorgen voor kwaliteitsvolle trainingen en teams.

Hiep Hoi voor Hockey Club Lokeren ! 

De club is op zoek naar grote HUISHOUDSPULLEN om het clubhuis/keuken in te richten.

Kan jij een tweedehands/nieuwe afwasmachine, wasmachine, diepvriezer, koelkast, keukenaanrecht, keukenkast, enz missen? Of heb/ken je een bedrijf dat kan schenken aan de club of aan een mooi prijsje kan leveren?

Neem contact op met Wendy, info@wendypeleman.be

Wie versterkt vanaf november een paar keer per seizoen het team van barverantwoordelijken?

Lijkt het jou leuk om ongeveer éénmaal in de 6 weken op ZATERDAG van 9:15u tot 12u en/of 12u - 15:30u samen met anderen onze hockeybar te runnen?

Stuur dan snel een mailtje naar info@wendypeleman.be

Dinsdag 25 september om 20u afspraak voor alle trainers op het veld. 

In het kader van continu leren en opleiden, en om de kwaliteit van de trainingen tijdens de ontwikkeling van de club te kunnen blijven bewaken, organiseren we regelmatig een demo-, ondersteunings-, didactisch-, methodisch-, varia moment onder de inspirerende leiding van onze trainers-/opleidingscoordinator Kurt Geerts. Dit is voor alle trainers met zin/interesse voor verfijning of uitbreiding van het training geven. Het uitgelezen moment dus om van elkaar te leren of over bepaalde situaties tips en tricks te delen!

Net als vorig jaar, biedt de club haar leden de mogelijkheid om een bitje op maat te bestellen en te laten aanmeten op onze club. Dit tegen de zeer goede prijs van 59 euro.

Deze gebitsbeschermer bestaat uit drie lagen waardoor deze een uitstekende bescherming biedt. Bij de voortanden wordt zelfs een harde laag van 2 mm aangebracht. 

    

Bespeelbaarheid veld

Als het veld onbespeelbaar is (vorst of zware sneeuwval), zal dit hier tijdig gecommuniceerd worden. (streven: tenminste 2 uur op voorhand). 

Update: Veld onbespeelbaar op 13 en 14/12. Trainingen van 13 en 14/12 zijn afgelast. 

Recent
Winterstop
We gaan de winterstop in. De eerste helf
14/12/2018
Trainingen 13 en 14 dec afgelast
Trainingen op donderdag 13 en vrijdag 14
13/12/2018
Ophalen dozen wijn en cava: zaterdag 15 dec - Temmerman Home
De wijnactie is weer een groot succes, d
11/12/2018
Nieuwe sponsor: Niko Van Duysen - voor uw schilder en decoratiewerken!
We zijn blij met alweer een nieuwe spons
28/11/2018
25 HCL bar-captains in de spotlights!
De Sint vindt dat er dit jaar bij HCL g
27/11/2018
Hoog bezoek - Sint op Hockey Lokeren zaterdag 1 december
Hoog bezoek!  We verwachten dat de Sin
25/11/2018
Wijnactie 2018: U9B-1, U11G, U16G, U14B-2
Er wordt al volop verkocht door onze led
21/11/2018
Welkom Van Lanschot als nieuwe sponsor!
We zijn zeer blij met Van Lanschot als
21/11/2018
Coming up..
Gold Sponsor
Sponsors
Verjaardag
15/12
Lotte Verheye
17/12
Stein Verschelden
19/12
Emile De Four
22/12
Wout Pieters
23/12
Jacques Dubois
26/12
Caspar Anckaert
27/12
Nora Muller
27/12
Mila Dubois
28/12
Anna Livia D'Ortona
31/12
Cédric Van Brande
02/01
Anoek Van Cauwenberg
04/01
Florian Verschraegen

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2015, website powered by Twizzit.com