NL
Log in

Hockey Club Lokeren

- Vr 19 Nov & Za 20 Nov : Kaas- en wijnavond (2021) 

- Zo 28 Nov : 'Hoog' bezoek ( mbt 06 Dec 2021)  

- Za 05 Feb : Start tweede seizoenshelft / Nieuwjaar (2022)

- Za 23 Apr & Za 30 Apr : Grootouderfeest (2022)

- Za 28 Mei : Eindeseizoensevent (2022)

 
  October 2021  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

COVID: Vind hier de maatregelen op HCL.

 Registratie verplicht voor alle aanwezigen: bezoekers, scheidsrechters, ...

Je kan dat met de QR-code ter plaatse doen of hier alvast (kies juiste dag).

Beste spelers, familie, vrienden en sympathisanten,

We nodigen jullie graag uit om op zondag 5 september aanstaande deel te nemen aan ons Hockeyclub Lokeren Openingsevent, … powered by Volvo Charels.

Gezien velen zich nog het comfortabelst voelen wanneer ze de frisse lucht kunnen opsnuiven, en het ons tof leek om het hele gezin of de vriendenkring met onze club kennis te laten maken, kozen we dit jaar voor een onderhoudende fiets- en wandeltocht waarop iedereen welkom is.

Start en aankomst aan het clubhuis, om daartussen kennis te maken met het moois en lekkers van wat Lokeren en omgeving te bieden heeft. We laten u daarbij graag de keuze tussen een fietstocht waarbij we richting Eksaarde gaan (18 km), of een wandeltocht waarbij we de Daknamse meersen en Durme gaan verkennen (6,4 km) … plus een flirt met het water waarmee we de jongsten zeker zullen bekoren (en een extra adempauze bieden)!

Vertrekken doen we voor de wandelaars tussen 12u30 en 13u aan het clubhuis. Zij die kiezen voor de fietstocht, vertrekken tussen 13u en 13u30.

Bij zowel de fietstocht als de wandeltocht voorzien we jullie op regelmatige tijdstippen van de nodige energie, en lassen we (fysieke) rust in door middel van onze hersenbrekers. Wie is er op zondagnamiddag echt al klaar voor de maandag… en wie slaat de bal mis??? Eeuwige roem ligt voor het grijpen….

Bij aankomst aan het clubhuis is er een snelle hap beschikbaar, terwijl er uiteraard kan worden uitgerust in ons clubhuis (en bij voorkeur op het terras). De onvermoeibaren onder ons, kunnen een sprong wagen op het springkasteel.

Inschrijven kan (en moet) via deze link, en dit ten laatste op maandag 30.08.2021

Voor de jongsten onder ons (tot en met geboortejaar 2009) vragen we een bijdrage van € 3,00. De oudere jongeren (en de ouderen die jong van geest zijn…) betalen een bijdrage van € 5,00.

Zij die een handje willen helpen (vb aan een tussenstop staan) …helpen we graag verder. Jullie kunnen zich daarvoor richten tot Gert Coolsaet (0497 436 166 / ook via whatsapp). Zoals altijd vinden we wel iets dat bij jou past, en zoals steeds zal de dankbaarheid van de club groot zijn.

We geven graag nog even mee dat we op zondag 5 september om 10u de eerste thuiswedstrijd van de Heren1 kunnen meepikken, alsook  om 13u de eerste wedstrijd van onze Dames1. Sport doen kan dus perfect worden gecombineerd met sport bekijken…. waardoor er werkelijk geen enkel excuus is om die dag niet af te zakken naar de club!

Tot dan!

Hockey Club Lokeren

2021-08-17: Naast de twee teams staat er bij een hockeywedstrijd steeds een derde team op het veld, namelijk de scheidsrechters.. Zonder scheidsrechter geen wedstrijd! Daarom organiseren we een interactieve info-sessie op zaterdag 28/8 om 10u in ons clubhuis met praktische tips op het veld

Binnen onze club hebben we per weekend al snel 20 mensen nodig om alle wedstrijden mogelijk te maken. We schakelen hiervoor onze spelers vanaf U14 in. Maar uiteraard rekenen we ook op een aantal ouders om dit alles rond te krijgen. We zijn blij dat we zo vaak kunnen rekenen op ouders en leden om de matchen zo goed mogelijk te begeleiden.

  • Alle teams leveren voor hun thuiswedstrijd immers minstens 1 scheidsrechter vanuit het team (mama, papa, oudere broer/zus, vriend(in), ..). De manager/coach zorgt hiervoor voor het team.
  • De tweede scheidsrechter wordt aangesteld door de werkgroep arbitrage.


Om jullie niet zomaar het veld op te sturen om een wedstrijd te leiden/begeleiden of om nog eens op te frissen, organiseren we een interactieve info-sessie op zaterdag 28/8 om 10u in ons clubhuis met praktische tips op veld! 

Graag even inschrijven via dit formulier, dan hebben we een inzicht hoeveel mensen we kunnen verwachten en kunnen we ook achteraf het info-materiaal toesturen. 

Iedereen welkom! We verwachten jullie!

De werkgroep arbitrage (Ben, Johan, Jacko)

Ook in corona-tijden groeien kinderen uit hun kleren en mag de club (veel) nieuwe leden verwelkomen.

Heb je daarom nieuwe wedstrijdkledij nodig, dan kan je die aankopen op volgende dagen in het clubhuis:

  • Zondag 22/08/21 van 11.30-13.30u
  • Donderdag 26/08/21 van 17-19u
  • Zondag 29/08/21 van 10-12u

    

Hier op onze site vind je alle info over onze wedstrijdkledij.

Let op: de polo’s worden verkocht zonder rugnummer of naam. Wil je die erop laten drukken, dan kan je daarvoor terecht bij Fima Promotions, Gentse Steenweg 180a in Lokeren (NIET in hun winkel in de Brandstraat). https://www.fimapromotions.be/ . Hou dan wel rekening met een week vooral je je polo opnieuw kan ophalen.

Betalen in het clubhuis kan ofwel cash, ofwel met behulp van Payconiq (zorg dan wel dat je de app op je smartphone geïnstalleerd hebt).

We verwachten jullie mét inachtname corona-maatregelen. 

31/07/2021: Onze Red Lions gaan voor goud! De halve finale voor België is helaas al om 3:30..dat is beetje te vroeg..

Dus: op donderdag 5 augustus wordt de Olympische finale gespeeld. Deze begint om 12h (op de middag). 

ALS de Red Lions erin staan, gaat het clubhuis open en kunnen we ze daar samen naar de overwinning roepen! Deuren gaan open 30 minuten van te voren, dus welkom vanaf 11h30. Corona-regels gelden: Maximaal met 8 aan tafel, mondmaskers als je niet zit en we zorgen voor ventilatie. 

Dus:

  • Dinsdag niet in clubhuis
  • Donderdag 5 augustus vanaf 11h30, start match 12h - finale (als België speelt)

30/07/2021: Na 6 jaar als bestuurslid heeft Gert Maes besloten een stapje terug te doen. Gert stond mee aan de wieg van ons Hockey Club Lokeren project en was er bij vanaf de eerste vergaderingen in januari 2015... 

De eerste leden herinneren Gert's enthousiasme zeker nog van de oefenjeugd trainingen op de tennispleinen in het centrum met soep en chocomelk. Gert heeft menig coach van de U7 en U8 daarna wegwijs gemaakt in de hockeywereld en hij bekleedde als bestuurslid de functie als penningmeester. Deze taak is inmiddels in goede handen bij Katrien die deze taak overneemt; zij is inmiddels ook benoemd in het bestuur van de vzw. 

Gert: super bedankt voor al het werk en jouw bijdrage om onze club te brengen waar we nu staan! Altijd welkom, op of naast het hockeyveld!

Jacko Verheijen, namens het bestuur

04/07/2021: We verwenden zondag 27 juni onze sponsors met een topprogramma - corona-proof - om ze te bedanken voor hun ondersteuning!
 
Genietende van hapjes (thx Raamfood!) en drankjes werden ze getrakteerd op een match van onze U16 en U19 Girls, gevolgd door een interview met Prof. Dr. Katleen De Stobbeleir (maar voor ons gewoon Katleen :-) ), van Vlerick School of Management over haar boek: Making your way: The (wobbly) road to success and happiness in life and work.
 
De daaropvolgende hockey-initiatie werd zeer enthousiast beleefd... zeker potentiële aanwinsten voor onze StartToHockey(/Trimmers) op donderdagavond!
 
Het programma werd afgesloten met een top-match tussen onze Heren 1 en de U16Boys! Bedankt aan alle sponsorpartners en de sponsorwerkgroep voor het topwerk!
     
Nog veel meer foto's in onze Gallery op de site. 

21/06/2021: Aan alle trainers, aan alle coaches en managers van al onze teams: een grote dankjewel! Om er te staan voor jullie team(s), voor de flexibiliteit in deze ongekende omstandigheden, voor het teamgevoel en het engagement in het trainersteam: naar de club en naar elkaar (overnemen van trainingen bijvoorbeeld als iemand verhinderd was).  We hebben het voor elkaar gekregen om toch maximaal te hebben gehockeyd! 

Super top! En de mooiste beelden zijn eigenlijk die met het team zelf, waarvan hier degenen die jullie ons gestuurd hebben (dus zijn zeker niet alle teams en trainers)! Genieten!

      

Bespeelbaarheid veld

Als het veld onbespeelbaar is (vorst of sneeuwval), zal wordt dit hier gecommuniceerd. (streven: tenminste 2 uur op voorhand). 

 

Coming up..
Recent
We stellen jullie graag voor: club API Nelly Spitaels!
Onze club zien we graag als een veilige
17/10/2021
Clubscheidsrechters - hoe werkt dat in de club?
05/10/2021: In deze week van de officia
05/10/2021
Openingsevent Hockey Club Lokeren.... Powered by Volvo Charels
Een ideaal weertje om even terug te bli
03/10/2021
Kaas- & Wijnavonden
Upcoming......   Kaas- & wijnavonden
03/10/2021
EHBO-kit en Hockeyballen voor de teams.
De 38 (!) teams voorzien we graag van de
03/10/2021
Warme Oproep: Helpen in bar zaterdag thuiswedstrijden
Beste leden, ouders, grootouders,  Vana
22/08/2021
Dank je voor het (groen-)onderhoud van de velden, dugouts en terras!
Dank je wel Johan, Katrien, Ivan v D, Re
19/08/2021
Zondag 5 sept: Hockey Lokeren Openingsevent … powered by Volvo Charels
Beste spelers, familie, vrienden en symp
17/08/2021
Gold Sponsors
Sponsors
Verjaardag
19/10
Claire Bosteels
20/10
Lona Leys
21/10
Clément Bruynsteen
21/10
Stefan Vercauteren
22/10
Stef De Seranno
22/10
Leen Van De Vijvere

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2019, website powered by Twizzit.com