08/01/2024: Onze Hockeyclub Lokeren is verheugd jullie de samenwerking met ToPP te kunnen voorstellen.

Total Performance Partner is een multidisciplinair medisch en paramedisch expertisecentrum in Lokeren, een netwerk van ervaren zorgverstrekkers binnen de sport en bewegingsrecreatie dat zich onder één dak gevestigd heeft om de patiënt en sporter nog beter te omringen.

In het ToPPcentrum komt kinesitherapie, osteopathie, sportgeneeskunde (diagnose, echo, inspanningsfysiologie), podologie, voedingsadvies, psychologie, trainingsbegeleiding, personal coaching en sportmassage samen. 

In deze samenwerking zal ToPP onze teams uit de bovenbouw –vanaf U14- ondersteunen door middel van een reeks van preventietrainingen. De focus ligt op stretching – core – kracht. De planning hiervan wordt samen met de trainer van de teams opgemaakt.


En verder biedt ToPP ook nog het volgende aan onze leden:

Medisch advies/diagnose:

Heb je een blessure en weet je niet goed hoe je die moet aanpakken dan kan je hiervoor vrijblijvend advies vragen bij ToPP. Het aanspreekpunt van ToPP voor leden van Hockeyclub Lokeren is Jan Van Damme ( 0476 889 381 ). Let op! Wanneer we niet kunnen opnemen laat dan zeker een bericht na. 

Sportspecifieke medische screening:

Bij een screening wordt het lichaam aan een hele reeks onderzoeken onderworpen, er op gericht om eventuele aanwezige zwakheden in het systeem op te sporen. Het opsporen van deze "weak links" is essentieel in het kader van blessurepreventie en gezond bewegen. Een screening bij ToPP zorgt ervoor dat de kans op blessures in de toekomst sterk verkleint. Je gaat bewuster om met je lichaam, met je sport en dus met je fysieke gezondheid. Op korte en lange termijn kan je hier de vruchten van plukken. Het aanspreekpunt van ToPP betreffende de screenings is Dominique De Meyer ( 0476 971 446 ).

Voor Hockeyclub Lokeren leden biedt ToPP de volgende screeningspakketten tegen een voordeliger tarief aan :

Basic-screening vanaf U9 tot Trimmers/Ladies/Gents:

Deze screening duurt ongeveer 1u. Deze screening kan gans het jaar door ingepland worden. Na een ganse batterij aan testen kan er een duidelijk plan van aanpak geadviseerd worden en/of er verdere onderzoeken/behandelingen bij 1 van de andere disciplines nodig zijn. Voor het inplannen van deze screening kan je Dominique contacteren of mailen naar info@totalperformancepartner.be

Prijs 120 euro ( ipv 145 euro)

Advanced-screening vanaf U14 tot Trimmers/Ladies/Gents:

Deze screening duurt ongeveer 2u en omvat een onderzoek bij de kinesitherapeut, osteopaat, podoloog, sportarts en voedingsdeskundige. Voor deze screening kan enkel op vooraf bepaalde data aangemeld worden. De eerste screening specifiek voor HCL zal doorgaan op zaterdag 03/02. Mocht het op deze datum niet lukken dan kan je altijd aanmelden op een van onze andere screenings die we zullen organiseren in de loop van het komende jaar. De kalender van deze screenings komt binnenkort online. Aanmelden voor dit type screening kan online via de site.

Prijs 190 euro (ipv 215 euro)

Heb je nog een vraag betreffende ToPP die niet gerelateerd is aan medisch advies of screenings? Neem dan contact op met Nick Reunbrouck (0475 840 573) of mail deze vraag naar info@totalperformancepartner.be of check www.totalperformancepartner.be

We kijken uit naar een fijne samenwerking.

Sportieve groeten,

De sportieve commissie van Hockeyclub Lokeren en het Total Performance Partner team

 

Gentse Steenweg 115, 9160 Lokeren en Heilige Geestmolenstraat 67, 9160 Lokeren