De programmering van de competitiewedstrijden vind je hieronder. Deze is automatisch gelinkt aan die van de site van de bond op Sportlink (VHL/KBHB). Het kan voorkomen dat de tijden van wedstrijden in de latere maanden nog niet definitief zijn. De jaarkalender van de VHL vind je hier

Bij Lees meer : staat nog eens uitgelegd hoe de scheidsrechters toegewezen worden door de coaches en scheidsrechterscommissie.   


 

  Scheidsrechter 1 Scheidsrechter 2
U7 en U8

nvt

Iemand van team (ouder, ....).

(Admin-)coach zorgt hiervoor

U9 - U14

Speler U16/U19/H/D of uit lijst.

Scheidsrechtercommissie zorgt hiervoor

Iemand van team (ouder, ....).

(Admin-)coach zorgt hiervoor

U16, U19, H1

Ervaren scheids

Scheidsrechtercommissie zorgt hiervoor

Scheids van lijst

(Admin-)coach zorgt hiervoor

 • Teams (U7-U14):
  • leveren dus voor hun thuiswedstrijd minstens 1 scheidsrechter vanuit het team (mama, papa, zoon/dochter, vriend(in), opa, oma,.. van de spelers). De (admin-) coach zorgt hiervoor. Als je op tijd doorgeeft kan Ben het ook op wedstrijdprogramma vermelden.
  • de eerste scheidsrechter wordt geregeld door de commissie.  
 • Teams (U16-U19):
  • Alle spelers van U16, U19, Heren en Dames fluiten minstens 2 wedstrijden per jaar. Deze zullen ingedeeld worden en op programma gezet. Kijk daar dus goed naar. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met planning eigen wedstrijd (thuismatch). 
  • De (admin-)coach spreekt met iemand van de lijst van scheidsrechters af (die zich daarvoor aangemeld hebben) om te fluiten (2e scheidsrechter). 
  • de eerste scheidsrechter wordt geregeld door de commissie.  

Interesse om te fluiten, super! Niet moeilijk, wel leuk! Stuur even een berichtje naar Ben Bauters. Ben je bereid om eens of af en toe te fluiten bij de U16 - U19, Heren of Dames, meld je dan even aan voor de 1619Lijst.