24/08/2022:De langverwachte, nieuwe clubtenues liggen te blinken in de winkel van DNA Hockey, gelegen aan de Antwerpsestraat 482 in Boom.

 

Hieronder vind je alle praktische info. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, stuur gerust een mailtje naar clubkledij@hockeylokeren.be.

 

1. Besteld - bestellen

Heb je de voorbije maanden een tenue online besteld bij DNA, dan krijg je het tenue in de loop van deze of volgende week thuis gestuurd.

De levering van de sokken loopt jammer genoeg vertraging op. Heb je reeds sokken besteld, dan zal je die kunnen afhalen in het clubhuis – datum wordt nog gecommuniceerd. Voorlopig kan je de sokken van vorig jaar nog gebruiken. Zijn deze kapot of ben je nieuw in de club, vraag dan aan de bar of er nog sokken in jouw maat zijn. We hebben nog een stock van ‘oude’ sokken, dus hopelijk kunnen we je zo tijdelijk depanneren.

We herinneren jullie graag aan onze actie waarbij de sokken gratis zijn, wanneer je het volledige tenue aankoopt vóór 1 september.

Heb je nog geen kledij besteld, maar was je aanwezig op één van onze pasmomenten, check dan de juiste maten in de mail die je ontving als geheugensteuntje (let op: dat is dus géén bestelling).  Je kan dan zelf kiezen of je het tenue online bestelt of je liever langsgaat in de winkel van DNA. Vind je onze clubkledij niet meteen terug op de website van DNA, typ dan Lokeren in bij de zoekfunctie & je krijgt alles te zien.

Heb je nog geen kledij besteld en was je niet aanwezig op één van onze pasmomenten, dan raden we je aan om zo snel mogelijk de kledij te passen. De maten komen niet altijd overeen met je normale kledingmaat, en bedrukte shirts kunnen niet meer ingeruild worden. Passen kan komende vrijdag 26/08 tussen 17-20u in het clubhuis, op wedstrijddagen in het clubhuis en in de winkel van DNA in Boom.

Er is op dit moment grote drukte bij DNA, bedrukking kan in deze periode niet à la minute wanneer je in de winkel bent. Heb je een bedrukking nodig, vraag die dan eerst aan via de website van DNA (klik op printshop en daarna op ons clublogo). Na 1 tot 3 werkdagen krijg je bevestiging dat je print klaar is, zodat ze deze in de winkel na het passen direct op het shirt van jouw keuze (maat) kunnen zetten. Ga dus pas naar de winkel om te passen als je bericht gehad hebt dat de print klaar is, zo vermijd je dat je 2 maal naar Boom moet.

Lees meer over bedrukking, trainerskledij en overige clubkledij


  1. Bedrukking

Er zijn afspraken binnen de club voor wat de bedrukking van de polo betreft. Bedrukking gebeurt steeds door DNA. Zij kennen het juiste lettertype/afmetingen van naam en nummer.

  • Oefenjeugd t/m U12: Bedrukking is niet verplicht, maar veel kinderen willen toch graag hun naam op hun shirt. We laten onze leden vrij hierin, maar vragen om afspraken te maken per team. Een uniforme uitstraling vinden we als club belangrijk.
  • U14 t/m volwassenen: Zowel naam als nummer worden op de achterzijde van de polo gedrukt. Binnen elk team kan gekozen worden tussen bepaalde nummers, jullie coach is daarover geïnformeerd. Heren en Dames gebruiken steeds de familienaam. Andere teams hebben vrije keuze in naamgeving, maar ook hier vragen we om goede afspraken per team te maken.

 

  1. Trainerskledij

Voor het overgrote deel van de trainers is de trainerskledij besteld, na de pasmomenten in mei en juni. Zodra alles binnen is, krijgen jullie een bericht i.v.m. de ophaling.

Trainers die niet aanwezig waren bij de pasmomenten kunnen langsgaan bij DNA om polo en regenjas te passen. DNA heeft een overzicht van onze trainers, zij weten wie nog langs moet komen.

  1. Overige clubkledij

In de loop van september zal je een club-trainingspak en een club-hoody kunnen kopen. Meer info daarover later.