NL
Log in

Hockey Club Lokeren

Alle teams voor het nieuwe seizoen 2018-19 staan nu op onze site (Teams). De sportieve commissie met de categorie-coordinatoren hebben de teams met zorg samengesteld, strevend naar gebalanceerde teams met voldoende, maar ook niet teveel, spelers/speelsters, zodat we binnen onze club maximaal hockeyplezier kunnen beleven. 

Nieuwe leden zonder hockeyervaring trainen mee om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen, maar spelen in principe nog geen wedstrijden tot de winterstop. Het team hoopt natuurlijk wel dat ze komen supporteren (en zo ook alvast wedstrijdervaring opdoen!). In overleg met de coach kan uiteraard wel eens ingevallen worden of zelfs meespelen bij te weinig spelers.  

Let erop om seizoen 2018-19 te selecteren. 

Nu we steeds meer meisjes teams hebben, maken we de teamcategoriën op dezelfde manier als bij de jongens, met een nieuwe Categorie-Coordinator. En deze taak zal Dimitri Van den Bossche op zich nemen. Welkom als categorie-coordinator Dimitri, bedankt!

Dan krijgen we (we gebruiken overigens in navolging van de bond voortaan "Boys" en "Girls"):

Boys en Girls U7B/G-U8B/G Gert Maes
Boys: U9B - U12B Jan Gacas
Girls U9G-U12G Dimitri Van den Bossche 
Girls: U14G-U25G Inge Van Cauteren
Boys U14B-U16B Johan Van Bockxlaer

    

Goed nieuws! Tot 20 juni kan je nog een nieuw shirt bestellen met naam en/of rugnummer in gesublimeerd via het bestelformulier.

Voor diegenen die reeds een shirt hebben maar hierop nog hun naam of rugnummer wensen te drukken, kan je vanaf nu het hele jaar terecht bij ‘Fima Promotions’, in Lokeren. 

Hiervoor hebben we de volgende prijzen afgesproken voor onze club:

 • voor naam en nummer apart       € 3,00 / st
 • voor naam en nummer samen     € 5,00 / st


Alles gebeurt bij Fima Promotions in eigen beheer en gaat dus snel. Jullie kunnen zelf in de winkel langskomen.

Openingsuren:
ma – di – do – vr    9-18 h doorlopend
Zaterdag                9-13 h
Woensdag gesloten

Adres:         Gentse Steenweg 180 A, 9160 Lokeren

Let op: Verlofperiode: we zijn er niet van 1/7/18 t.e.m. 18/7/2018

We geven nog een paar dagen extra tijd voor het bestellen van de gesublimeerde shirts; met naam en eventueel een nummer echt "in" de stof van het shirt.

We sluiten woensdagavond 20 juni af en sturen dan de bestelling door.  Bestel met dit formulier.  

We zullen ook een mogelijkheid regelen om shirts die gekocht zijn zonder naam (of nummer) te laten bedrukken in LOKEREN. Dit zal ter plekke gebeuren: klaar terwijl u wacht. 

Troopen naar een eigen clubhuis.

Vanaf nu kunnen we onszelf de "Super-Trooper" noemen.

U kan ervoor zorgen dat onze vereniging heel wat extra werkingsgeld binnenhaalt.

Trooper is gratis en kan de club wat cash opleveren ... maar het gaat helaas niet vanzelf.
Onze eigen trooperpagina is ondertussen opgezet: www.trooper.be/hockeyclublokeren

Wat is Trooper?

 

De teams voor het nieuwe seizoen 2018-19 zijn gepubliceerd voor de U14 en U16 Boys en de U14, U16 en U25 Girls, zodat binnen de teams de rugnummers afgestemd kunnen worden (verplicht voor teams die op een volledig veld spelen vanaf het komende seizoen). De sportieve commissie met de categorie-coordinatoren hebben de teams met zorg samengesteld, ernaar strevend om elk team met voldoende, maar ook niet teveel, spelers/speelsters in te delen, zodat iedereen zoveel mogelijk kan spelen. De teams U7 - U12 volgen binnenkort. 

Let erop om seizoen 2018-19 te selecteren. 

Graag even aandacht voor het volgende: We weten dat iedereen nieuwsgierig is, maar uitgezonderd van de leden van de werkgroep hockeyterrein en clubhuis, is het niet toegestaan het nieuwe hockeyterrein en de werf te betreden omwille van de veiligheid en de goede vooruitgang van de werken. 

We houden jullie uiteraard zo veel mogelijk op de hoogte via de foto's op de website en facebook! Dank je wel voor de medewerking.

Het bestuur

Goed nieuws: We zijn blij dat Hendrik De Beule onze sponsorwerkgroep wil komen versterken! 

Hendrik, papa van Charlotte van de U10 Meisjes, brengt met zijn contacten en zijn aanpak een welkome inbreng in! Thx Hendrik!

De sponsorwerkgroep bestaat nu uit:

Nadia Waterschoot, Geert Van Hecke, Hendrik De Beule en Jacko Verheijen

Beluma maakt gebruik van het sponsorpakket Friends om de U16 Jongens te voorzien van mooie en handige drinkflessen.
Deze komen zeer goed van pas bij de wedstrijden en trainingen!

Welkom bij de Hockey Lokeren familie!

 

We gaan weer de mogelijkheid bieden om nieuwe shirts te bestellen. Deze shirts worden "gesublimeerd", dat betekent dat de naam en eventueel een nummer echt "in" de stof van het shirt zal zitten. Dit gebeurt dus tijdens de productie van het shirt, we moeten de juiste gegevens dus bij de bestelling opgeven. 

Voor de teams vanaf U14 (heel veld) is het vanaf komend seizoen 2018-2019 verplicht om een rugnummer te hebben. Dit kunnen we dan tevens mee geven.

Degenen die een nieuw / reserve shirt met NAAM en eventueel NUMMER willen bestellen, moeten ons voor 16 juni de gewenste maat van het shirt (meisjes of jongens model) en naam / nummer doorgeven. Bestel met dit formulier.  

Let op de maten van de hockeyshirts vallen klein uit! Ga dus niet uit van je normale maat, maar vergelijk en pas echt bij teamgenootje/vriendje of ga langs bij Go Sport in Dendermonde. Daar kan je misschien al de rest van het tenue meenemen (rokje of short, kousen) of andere hockeyspullen aankopen. De betaling gebeurt bij afhalen van het shirt in de winkel. 

 • Maat shirt
 • jongen/meisje
 • Naam (voor op shirt)
 • eventueel nummer

De beschikbare maten zijn: 116, 128, 140, 152, 164, XS, S, M, L, XL, 2XL.  

We moeten op tijd bestellen zodat we voldoende tenues in september bij de start van het seizoen hebben, daarom moeten we de informatie voor 16 juni hebben. Voor prijzen en info wedstrijdtenue, zie wedstrijdtenue. Als er nog vragen zijn, kan je mailen naar info@hockeylokeren.be.  

Het blijft ook altijd mogelijk een blanco shirt te kopen en deze op de klassieke manier te laten bedrukken met naam en eventueel nummer. 

            

 

 

Zoals jullie wel al gemerkt zullen hebben, is er volop activiteit op de site van ons toekomstig terrein. Via Facebook zorgen we ervoor dat iedereen de werken van dichtbij kan volgen door de fotoreportages van onze huisfotograaf Eric Jolie!

De aanleg van de velden gaat in rechte lijn naar hun laatste fase toe. Tegen midden juni staat de definitieve afwerking ervan gepland!

Met veel plezier kunnen we tevens melden dat de voorbereidende werken aan het clubhuis ondertussen ook zijn gestart!! Op de foto onder zie je de funderingszolen. Tegen eind mei wordt de staalstructuur opgetrokken en zal het clubhuis dus zichtbaar gaan worden vanaf de N70! Om alles van nabij te volgen, check onze Facebook pagina regelmatig (en LIKE de pagina tegelijkertijd zodat we de kaap van 1000 likes nemen...! ) 

We willen hierbij ook even vermelden dat de familiedag voor dit jaar zal opgaan in de “Grand Opening” van het clubhuis later dit jaar. Feestje!! Maar geen paniek, volgend jaar staat deze gewoon weer op het programma!!

   

In de eerste week van juli is er in samenwerking met de Stad Lokeren een Zomerhockeykamp (Zomerhockeykamp juli) van maandag 2 juli - vrijdag 6 juli.

Locatie op onze spiksplinternieuwe pleinen in Lokeren. 
Inschrijven voor dit kamp met de stad gaat via de webshop van Sport Lokeren: https://webshoplokeren.recreatex.be/, vanaf 14 mei, 19h.

LloydsPharma maakt gebruik van het sponsorpakket Friends om de U10 Jongens te voorzien van mooie en handige drinkflessen.
Deze komen zeer goed van pas bij de wedstrijden en trainingen!

Welkom bij de Hockey Lokeren familie!

 

De inschrijvingen voor ons HC Lokeren kamp in augustus zijn zeer snel gegaan. De 60 plaatsen zijn volzet. 

Let op: in de eerste week van juli is er ook een Zomerhockeykamp (Zomerhockeykamp juli) van maandag 2 juli - vrijdag 6 juli, dit wordt georganiseerd door Stad Lokeren ism HC Lokeren.

Locatie eveneens op onze spiksplinternieuwe pleinen!
Inschrijven voor dit kamp met de stad gaat via de webshop van Sport Lokeren: https://webshoplokeren.recreatex.be/, vanaf 14 mei, 19h.

Hockey Lokeren organiseert een Zomerhockeykamp in de laatste week van augustus! Een volledige week in het teken van hockey, dus een uitstekende voorbereiding op het nieuwe seizoen! En dan nog wel op onze spiksplinternieuwe velden op onze nieuwe locatie in Lokeren! 

 • Het kamp vindt plaats van maandag 27 aug tot en met vrijdag 31 aug 2018.
 • Locatie: het nieuwe hockeyterrein in Lokeren (Heilige Geestmolenstraat)!
 • Deze stage is voor leden en meer ervaren hockeyers, van U7 (geboortejaar 2011) tot en met U14 (geboortejaar 2004/2005)
 • Deelname bedraagt 125 euro per inschrijving 
 • Zelf meebrengen: je hockeyuitrusting (stick, bitje, ..), lunch en drinken
 • Inschrijving is beperkt tot 50-60 deelnemers. Inschrijving is geldig vanaf ontvangst overschrijving. 

 

Hier vindt je het inschrijvingsformulier

Hier kunt u het trainingsschema vinden dat we in het nieuwe seizoen (2018-2019) zullen hanteren (onder voorbehoud).

Zoals gezegd, streven we ernaar alle jeugdteams, van U7 tot en met U25, twee keer per week te laten trainen. Het opstellen van het schema is zo zorgvuldig mogelijk gedaan, rekening houdend met diverse factoren. De trainingen zullen plaatsvinden op onze nieuwe velden in Lokeren!

Groot nieuws! De bouw van het clubhuis kan nu echt van start gaan! Deze week hebben we, samen met onze architect Michael van Seven O, de aannemingsovereenkomst voor de bouw van het clubhuis met BC Construct getekend! En we hebben er tevens direct een sponsor bij (daarover later meer)!

De bestellingen van de staalstructuren zijn al gedaan en midden mei beginnen de grondwerken! 

     

   

 

 

Op de foto bij het tekenen: Gert Coolsaet (secretaris HC Lokeren), Bart De Rijbel (zaakvoerder BC Construct), Michael Van Nederkassel (architect), Jacko Verheijen (voorzitter HC Lokeren), Jeroen Schepens (werfleider), Evert Huylebroeck (tekenaar). + Filip Baetens (bestuur bouw clubhuis HC Lokeren, de fotograaf)

Jammer genoeg komt ook het einde van dit fantastisch sportief seizoen in zicht.
De laatste trainingen gaan door in de week van 21 mei! Dus:

 • Jeugdspelers op woensdag 23 mei
 • Trimmers, Heren 1 en U19 op vrijdag 25 mei
 • Oefenjeugd op zaterdag 26 mei


Geniet dus van de komende trainingen/wedstrijden en breng je vrienden mee op vriendjesdag!

Tot nu toe hebben we al een fantastisch seizoen gehad.
We hebben al mooie sportieve wedstrijden meegemaakt en hebben veel plezier gehad op de trainingen.

Wil je je vrienden eens laten meegenieten van een toffe training?
Wel dat kan op volgende data:

 • Voor alle jeugdspelers: vriendjesdag op woensdag 16 mei!
 • Voor de U16 en U19: vriendjesdag op vrijdag 18 mei!
 • Voor de oefenjeugd: vriendjesdag op zaterdag 19 mei!


We hopen heel wat vriendjes en vriendinnetjes te mogen verwelkomen, die samen met jullie hun
eerste ervaringen met de hockeysport opdoen!


Mogen we vragen aan al die enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes om zeker even aan te melden
via deze link?

Vanaf komend seizoen, 2018-2019, beschikken we eindelijk over onze eigen kunstgrasvelden in Lokeren zelf! Het grote hoofdveld is een volledig waterveld: het meest moderne en beste voor de hockeysport.

Bovendien kunnen we in ons eigen clubhuis genieten van een warme koffie of wat sterkers, en kunnen de spelers gebruik maken van de kleedkamers en douches. In dit seizoen gaan we ook voor alle jeugdteams vanaf U7, twee trainingen per week plannen. 

Het seizoenslidgeld omvat aansluiting bij de Vlaamse Hockey Liga, verzekering voor de trainingen en wedstrijden, gebruik van de veldenclubhuis en kleedkamerstrainingen (jeugd nu 2 x per week), de competitiewedstrijden en mogelijkheid tot deelname aan toernooien.

We zijn zeer tevreden met deze structurele verbeteringen, maar om deze op een gezonde manier mogelijk te maken, worden de lidgelden aangepast. We blijven, in vergelijking met andere sport- en hockeyclubs, zeer redelijke lidgelden hanteren.

Hier vindt u de lidgelden die zullen gelden voor het seizoen 2018-2019.

De lidgeldfacturen zullen gestuurd worden begin mei en deze moeten uiterlijk 30 juni voldaan zijn.

Voorbereidingen voor het nieuwe seizoen:

Voor het nieuwe seizoen hebben we een goed zicht nodig op de leden, oa voor inschrijving van de teams. Dat moeten we eind mei al doen. Daarom vragen we ieder lid die, om welke reden ook, zou willen stoppen met hockey, zich af te melden, en het ook aan zijn/haar coach door te geven.

Afmelden als lid moet via het afmeldformulier voor 1 juni voorafgaande aan het nieuwe seizoen. Zonder afmelding blijf je lid. 

Dit geldt overigens ook voor nieuwe leden; graag zo snel mogelijk aanmelden, liefst voor 15 mei, dan kunnen we daarmee rekening houden met indeling nieuwe teams. (Het mag later ook nog, maar dan zonder zekerheid team). 

We proberen begin mei het nieuwe trainingsschema te kunnen publiceren. 

 

Om te kunnen blijven beantwoorden aan de groei van de club, organiseert de club een korte opleiding/demo-training voor alle geïnteresseerden die al trainer zijn en/of in de toekomst trainer willen worden.

Recent
Dimitri categorie-coordinator U9 Girls - U12 Girls
Nu we steeds meer meisjes teams hebben,
08/07/2018
Teamindeling 2018-2019
Alle teams voor het nieuwe seizoen 2018
08/07/2018
Opdruk naam of rugnummer - Fima Promotions in Lokeren
Goed nieuws! Tot 20 juni kan je nog een
19/06/2018
Verlengd: Bestellen shirt kan nog tot 20 juni
17/06/2018
"Troop" erop los !
Troopen naar een eigen clubhuis.
07/06/2018
Teamindeling voor nieuwe seizoen U14 - U25
De teams voor het nieuwe seizoen 2018-19
05/06/2018
Nieuwe hockeyterreinen en werf niet betreden aub
Graag even aandacht voor het volgende: W
04/06/2018
Hendrik bij de sponsorgroep!
Goed nieuws: We zijn blij dat Hendrik De
03/06/2018
Coming up..
Gold Sponsor
Sponsors
Verjaardag
18/07
Victor Rogiers
20/07
Nadia Waterschoot
20/07
Boyd Tollenaere
21/07
Robin Wuytack
21/07
Thor Mouton
22/07
Stan De Gryze
23/07
Daan De Pape
25/07
Gabriel Van den Bosch
28/07
Laure-Anne Christiaens
28/07
Alixe Dierickx
28/07
Kasper Huysentruyt
29/07
Niko Van Duysen
31/07
Rens Mestdagh
01/08
Eef Van Driessche
02/08
Victor Bauwens
02/08
Rien Verschelden
03/08
Lotte Van Poucke
04/08
Steven Pil
05/08
Jiri Baelen
07/08
Janne Mentzij
08/08
Frank Jacobs

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Puidonkdreef 1  |  9185 Wachtebeke  |  hockeylokeren@gmail.com

© 2015, website powered by Twizzit.com