NL
Log in

Hockey Club Lokeren

  September 2018  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Volg de aanleg van veld en bouw clubhuis!

Alle proefleden hebben kunnen proeven van hockey op hun 2 proeftrainingen. We vragen iedereen die graag lid wil worden dit te doen (via het Inschrijfformulier nieuwe leden) voor 28 september. Dan sluiten we het af om onze teams en trainingen stabiel te houden. 

Zes jaar na het EK in Boom wordt ons land, met de 'Belfius Eurohockey Championships 2019',  opnieuw het toneel van een internationaal event van het hoogste niveau. Van 16 t.e.m. 25 augustus 2019 strijden de acht beste Europese hockeyteams, mannen en vrouwen, in het prachtige "Wilrijkse Plein" stadion in Antwerpen. En we willen alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de tribunes volop rood kleuren voor alle wedstrijden van de Red Panthers en Red Lions.

Leden en Belgische hockeyclubs hebben t.e.m. 30 september 2018 een exclusieve én prioritaire toegang tot het ticketing systeem. Als je nu je tickets aankoopt, ben je er zeker van om deel uit te maken van de ‘Red Tribe’ die onze nationale teams in het stadion zal aanmoedigen. Dit geeft onze club ook voordelen. 

Bestel tickets hier en vermeld onze clubcode: 627

Om alvast in de stemming te komen... 

Omdat de voorraad eerder op is dan verwacht (dankzij ons succes) gaan we weer nieuwe shirts bestellen. Dit betekent dat het mogelijk is om de naam en eventueel een nummer op te geven die in het shirt gesublimeerd worden (= echt "in" de stof van het shirt zitten, in plaats van opdruk). Dit gebeurt dus tijdens de productie van het shirt, we moeten de juiste gegevens dus bij de bestelling opgeven. 

Degenen die een nieuw / reserve shirt met NAAM en eventueel NUMMER willen bestellen, moeten voor 6 oktober de gewenste maat van het shirt (meisjes of jongens model) en naam / nummer doorgeven. Bestel met dit formulier.  De productie duurt ongeveer 6-8 weken. Wij geven een bericht wanneer ze in de winkel Go Sport Dendermonde opgehaald kunnen worden. 

Pas op! De maten van de hockeyshirts vallen klein uit! Ga dus niet uit van je normale maat, maar vergelijk en pas echt bij teamgenootje/vriendje of ga langs bij Go Sport in Dendermonde. Daar kan je misschien al de rest van het tenue meenemen (rokje of short, kousen) of andere hockeyspullen aankopen. De betaling gebeurt bij afhalen van het shirt in de winkel. 

De beschikbare maten zijn: 116, 128, 140, 152, 164, XS, S, M, L, XL, 2XL.  

Voor prijzen en info wedstrijdtenue, zie wedstrijdtenue. Als er nog vragen zijn, kan je mailen naar info@hockeylokeren.be.  

Het blijft ook altijd mogelijk een blanco shirt te kopen. Hiermee kan je gedurende het hele jaar terecht bij ‘Fima Promotions’, in Lokeren om naam en/of nummer bij te laten opdrukken. 

 

  

Het inschrijven om maximaal twee proeflessen te volgen, sluiten we af op 12 september. Als je na de één of twee proeflessen de smaak te pakken hebt, kan je je inschrijven als definitief lid met het betreffende formulier op de site. 

Nieuwe leden zonder hockeyervaring trainen mee om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen, maar spelen in principe nog geen wedstrijden tot de winterstop. Het team hoopt natuurlijk wel dat ze komen supporteren (en zo ook alvast wedstrijdervaring opdoen!). In overleg met de coach kan uiteraard wel eens ingevallen worden of zelfs meespelen bij te weinig spelers.  

Voor het nieuwe hockey-clubhuis zijn wij op zoek naar een betaalde SCHOONMAKER (m/v). 

Kent u een iemand die graag poetst en 5 uur per week onbelast wenst bij te verdienen? Stuur een email naar info@wendypeleman.be. Om in aanmerking te komen voor onbelast bijklussen, dient u te zijn gepensioneerd of minstens 4/5 in loondienst te werken of zelfstandige te zijn.

Recentelijk staken een aantal enthousiaste ouders en leden van onze club de hoofden bij elkaar om te brainstormen over de toekomstige werking van het nieuwe clubhuis. In deze groep wordt in de komende weken gebrainstormd over o.a. de opzet van de bardiensten, schoonmaak van het clubhuis, afvalbeheer, aankoop van allerlei benodigdheden, enz.

De club bedankt alvast Gunter Van Cauwenberge, Truus De Wilde, Karin Savooy, Geert Van Hecke, Nadia Waterschoot en Wendy Peleman om hieraan mee te werken. Jullie (onze leden) mogen je in de komende periode dus verwachten aan berichten omtrent de huishoudelijkheden van het clubhuis. 

Het was een prachtige dag, 31-8-2018. De zon scheen, de temperatuur was aangenaam en de sfeer tussen de hockeyvelden, het clubhuis en het nieuwe voetgbal/rugbyveld was geweldig! Wat een mooie nieuwe sport-infrastructuur en wat een aanwinst voor Lokeren! 

Dat heeft ook TV Oost opgepikt in een heel mooie nieuws-item, waarbij ook veel hockeyers goed in beeld komen! 

Dankzij al onze vrijwilligers was deze dag weer een geslaagd event voor onze hockeyclub. Dank u wel!

Iedereen kan hier nog eens nagenieten met de foto's (dank u Eric en David)!

Er komen via ouders vele vragen over verloren voorwerpen! 
Wie heeft per abuis na een training of na een hockeykamp spullen meegenomen die niet van hem/ haar zijn?
Kijk misschien allen even alle hoodies, sokken, andere sportkledij na, sommigen zijn genaamtekend.
Breng gerust mee naar de training, alles wordt verzameld in het clubhuis en dan kan elk kledingstuk terug bij zijn/ haar rechtmatige eigenaar geraken!  Bedankt!

Indien gevonden voorwerpen niet worden afgehaald, worden deze geschonken aan een goed doel.

Nog even dit: indien je spullen nog niet genaamtekend zijn, doe dit zeker!!!

Dit najaar opent ons splinternieuwe clubhuis haar deuren! Daarom zijn we op zoek naar leden, ouders of sympathisanten die een gezellige bardienst willen draaien. We zijn ervan overtuigd dat, zoals altijd in onze club, ook de barshifts leuk en aangenaam zullen zijn. 

Werk je hier graag aan mee, en ben je ouder dan 18 jaar? Vul dan dit formulier vrijblijvend (voor woensdag 12 sept) in waarin je de voor jou geschikte tijden kan aangeven en eventuele opmerkingen. Bijvoorbeeld tijdens de trainingen of aansluitend aan wedstrijden van je (klein-)kinderen. We hopen nadien een goed schema te kunnen opstellen met een groot aantal vrijwilligers. 

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Vanaf morgen, zaterdag 1 september, staat ook onze Oefenjeugd paraat voor hun wekelijkse training! Telkens van 9.30u tot 10.50u. 

Heb je de hockeymicrobe nog niet helemaal te pakken, schrijf je dan via de website in voor twee proeflessen en nadien word je ongetwijfeld lid!

Bespeelbaarheid veld

27/03: -

Recent
Inschrijven voor nieuwe leden tot 28 september
Alle proefleden hebben kunnen proeven va
20/09/2018
EK Hockey 2019 - bestel tickets met onze clubcode (voor 30 sept)!
Zes jaar na het EK in Boom wordt ons lan
20/09/2018
Bestellen nieuwe shirts met naam (/nummer) gesublimeerd - voor 6 okt
Omdat de voorraad eerder op is dan verwa
19/09/2018
Inschrijving proeflessen gesloten
Inschrijven om maximaal 2 proeflessen te
12/09/2018
Inschrijving proeflessen sluit op 12 september
Het inschrijven om maximaal twee proefle
09/09/2018
Gezocht: Schoonmaker (m/v) voor clubhuis
Voor het nieuwe hockey-clubhuis zijn wij
07/09/2018
Opzet en organisatie van clubhuis-werking : gestart!
Recentelijk staken een aantal enthousias
05/09/2018
Fantastische Opening vernieuwde sportsite met de hockeyvelden!
Het was een prachtige dag, 31-8-2018. De
05/09/2018
Coming up..
Gold Sponsor
Sponsors
Verjaardag
22/09
Xander De Cuyper
23/09
Johan Van Bockxlaer
24/09
Wout Desender
25/09
Louis Van Nederkassel
26/09
Marie Van Assche
26/09
Robbe Slabbaert
29/09
Britt Fictels
30/09
Emma Van Damme
02/10
Manoe Van Cauwenberg
02/10
Vic Steppé
03/10
Benoît Verhellen
06/10
Pepijn Bels
07/10
Thaïsa Vervaet
09/10
Seraphine Dubois
09/10
Kasper Claessens
09/10
Mick De Rudder
10/10
Fran Schellens
10/10
Reinout Janssen
10/10
Mauro Jacob
11/10
Lena Van Impe
12/10
Lowie Cuyt
12/10
Wendy Peleman
12/10
Johan Houtekier

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Heilige Geestmolenstraat 42B, 9160 Lokeren | info@hockeylokeren.be

© 2015, website powered by Twizzit.com