NL
Log in

Hockey Club Lokeren

  April 2018  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Groot nieuws! De bouw van het clubhuis kan nu echt van start gaan! Deze week hebben we, samen met onze architect Michael van Seven O, de aannemingsovereenkomst voor de bouw van het clubhuis met BC Construct getekend! En we hebben er tevens direct een sponsor bij (daarover later meer)!

De bestellingen van de staalstructuren zijn al gedaan en midden mei beginnen de grondwerken! 

     

   

 

 

Op de foto bij het tekenen: Gert Coolsaet (secretaris HC Lokeren), Bart De Rijbel (zaakvoerder BC Construct), Michael Van Nederkassel (architect), Jacko Verheijen (voorzitter HC Lokeren), Jeroen Schepens (werfleider), Evert Huylebroeck (tekenaar). + Filip Baetens (bestuur bouw clubhuis HC Lokeren, de fotograaf)

Jammer genoeg komt ook het einde van dit fantastisch sportief seizoen in zicht.
De laatste trainingen gaan door in de week van 21 mei! Dus:

  • Jeugdspelers op woensdag 23 mei
  • Trimmers, Heren 1 en U19 op vrijdag 25 mei
  • Oefenjeugd op zaterdag 26 mei


Geniet dus van de komende trainingen/wedstrijden en breng je vrienden mee op vriendjesdag!

Tot nu toe hebben we al een fantastisch seizoen gehad.
We hebben al mooie sportieve wedstrijden meegemaakt en hebben veel plezier gehad op de trainingen.

Wil je je vrienden eens laten meegenieten van een toffe training?
Wel dat kan op volgende data:

  • Voor alle jeugdspelers: vriendjesdag op woensdag 16 mei!
  • Voor de U16 en U19: vriendjesdag op vrijdag 18 mei!
  • Voor de oefenjeugd: vriendjesdag op zaterdag 19 mei!


We hopen heel wat vriendjes en vriendinnetjes te mogen verwelkomen, die samen met jullie hun
eerste ervaringen met de hockeysport opdoen!


Mogen we vragen aan al die enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes om zeker even aan te melden
via deze link?

Vanaf komend seizoen, 2018-2019, beschikken we eindelijk over onze eigen kunstgrasvelden in Lokeren zelf! Het grote hoofdveld is een volledig waterveld: het meest moderne en beste voor de hockeysport.

Bovendien kunnen we in ons eigen clubhuis genieten van een warme koffie of wat sterkers, en kunnen de spelers gebruik maken van de kleedkamers en douches. In dit seizoen gaan we ook voor alle jeugdteams vanaf U7, twee trainingen per week plannen. 

Het seizoenslidgeld omvat aansluiting bij de Vlaamse Hockey Liga, verzekering voor de trainingen en wedstrijden, gebruik van de veldenclubhuis en kleedkamerstrainingen (jeugd nu 2 x per week), de competitiewedstrijden en mogelijkheid tot deelname aan toernooien.

We zijn zeer tevreden met deze structurele verbeteringen, maar om deze op een gezonde manier mogelijk te maken, worden de lidgelden aangepast. We blijven, in vergelijking met andere sport- en hockeyclubs, zeer redelijke lidgelden hanteren.

Hier vindt u de lidgelden die zullen gelden voor het seizoen 2018-2019.

De lidgeldfacturen zullen gestuurd worden begin mei en deze moeten uiterlijk 30 juni voldaan zijn.

Voorbereidingen voor het nieuwe seizoen:

Voor het nieuwe seizoen hebben we een goed zicht nodig op de leden, oa voor inschrijving van de teams. Dat moeten we eind mei al doen. Daarom vragen we ieder lid die, om welke reden ook, zou willen stoppen met hockey, zich af te melden, en het ook aan zijn/haar coach door te geven.

Afmelden als lid moet via het afmeldformulier voor 1 juni voorafgaande aan het nieuwe seizoen. Zonder afmelding blijf je lid. 

Dit geldt overigens ook voor nieuwe leden; graag zo snel mogelijk aanmelden, liefst voor 15 mei, dan kunnen we daarmee rekening houden met indeling nieuwe teams. (Het mag later ook nog, maar dan zonder zekerheid team). 

We proberen begin mei het nieuwe trainingsschema te kunnen publiceren. 

 

Om te kunnen blijven beantwoorden aan de groei van de club, organiseert de club een korte opleiding/demo-training voor alle geïnteresseerden die al trainer zijn en/of in de toekomst trainer willen worden.

Training oefenjeugd 17/3 afgelast.

Beste leden,

De Krokusvakantie gaat van start, dus geen trainingen van 10 tot en met 17 februari!  (Uitgezonderd geplande oefenmatchen.)

Vanaf woensdag 21 februari gaan we terug van start zoals we gewoon zijn!

Er zijn dit jaar drie hockeykampen waar wij als club aan meewerken of organiseren. Naast de bekende kampen met de stad, richten we zelf eind augustus een Hockeystage in, waarbij we ons richten op ervaren hockeyers.

 

 

  • Paashockeykamp: maandag 9 april – vrijdag 13 april, plaats: indoor sporthal Lokeren, organisatie door Stad Lokeren, met medewerking van HC Lokeren.
  • Zomer hockeykamp juli: maandag 2 juli - vrijdag 6 juli, plaats: nieuwe hockeyterrein in Lokeren, organisatie door Stad Lokeren, met medewerking van HC Lokeren.
  • Hockeystage zomermaandag 27 aug - vrijdag 31 aug, plaats: nieuwe hockeyterrein in Lokeren, organisatie HC Lokeren.  Deze stage is voor leden en meer ervaren hockeyers. Deelname zal 125 euro bedragen. 

 

Inschrijven voor de kampen met de stad gaat via de webshop van Sport Lokeren: https://webshoplokeren.recreatex.be/.

Voor de inschrijvingen voor zomer Hockeystage zullen we in april een inschrijvingsformulier open stellen. 

Het was een talrijke opkomst, afgelopen zaterdag op onze nieuwjaarsreceptie. Ouders en leden, de burgemeester Filip Antheunis, schepen van sport Jerome van Doorslaer. Het bestuur, de evenenentengroep, en vele helpers zorgden voor een geslaagde avond, met heerlijke hapjes en drankjes! 

De hoofdsponsors werden in de bloemetjes gezet, de geslaagde trainers voor aspirant-initiator werd hun attest overhandigd, en de U14M en U10M teams kregen hun prijs voor hun superprestatie tijdens de wijnactie!

En natuurlijk blikte de voorzitter terug op het vorige seizoen, waarin we naast de verdere uitbouw van club en gestage groei (we hebben nu 21 teams, bijna in alle leeftijden), een aantal heel belangrijke mijlpalen gezet hebben: bouwplannen, succesvolle uitgifte obligatielening, lening bij de bank, bouwvergunning clubhuis, start aanleg veld!

Het komend seizoen '18-'19 zullen we vanaf september op ons eigen complex in Lokeren kunnen hockeyen: dat is een dream come true! Met dank aan al onze vrijwilligers!

Bekijk de presentatie nog eens rustig of beleef de sfeer nog eens met ons album met de foto's van de receptie (dank je wel Eric Jolie voor de mooie foto's!)

 Vind je hockey tof? Lijkt het je leuk om een enthousiast jeugdteam training te geven? Waarmee je tegelijkertijd spelenderwijze ook je vaardigheden oefent om voor een groep te staan! En bovendien help je onze club verder groeien! 

Wij zorgen voor een opleiding (demo-training met voorbeelden), oefenstof voorbeelden, een gedegen trainingsstructuur en ondersteuning ter plekke. We laten je eerst bv eens meelopen met een andere trainer.  

Jij bent minstens 16 jaar en zorgt voor een goed humeur, enthousiasme en regelmatige aanwezigheid. Als trainer krijg je ook een (bescheiden) vergoeding, en zo'n cool trainingspak voor de vaste trainers. :-)

We zijn op zoek naar trainers voor onze jeugdteams, vanaf U7, voor het nieuwe seizoen vanaf sept 2018, maar ook nu al kan je beginnen. We houden natuurlijk rekening met de leeftijd van trainer en ploeg.

Interesse? Laat het Kurt Geerts, onze trainerscoordinator weten, (kurt_geerts@telenet.be) of spreek eens met de huidige trainers. 

Bespeelbaarheid veld

27/03: -

Recent
Planning 21 en 22 April
21/04/2018
Bouw van clubhuis kan echt van start gaan !
Groot nieuws! De bouw van het clubhuis k
18/04/2018
Einde seizoen: Laatste trainingen
Jammer genoeg komt ook het einde van dit
18/04/2018
Vriendjesdag - week van 16 mei
Tot nu toe hebben we al een fantastisch
17/04/2018
Lidgelden 2018 - 2019
Vanaf komend seizoen, 2018-2019, beschi
09/04/2018
Lidgeld 2018-2019
Vanaf komend seizoen, 2018-2019, beschi
03/04/2018
Opleiding/demo-training voor alle (toekomstige) trainers - 4 april
Om te kunnen blijven beantwoorden aan de
22/03/2018
Training oefenjeugd 17/3 afgelast
Training oefenjeugd 17/3 afgelast.
16/03/2018
Coming up..
Gold Sponsor
Sponsors
Verjaardag
25/04
Simon Boey
27/04
Marie De Bock
29/04
Bent Van Impe
29/04
Rienke Colman
01/05
Tim Van Thuyne
06/05
Emile Jacobs
06/05
Jérôme Jacobs
06/05
Lena Seynaeve
06/05
Wobbe Baelen
09/05
Saskia Roggeman
11/05
Lisa Sonck
12/05
Joachim De Caju
12/05
Louka Rombout
12/05
Nea Boon
12/05
Gilles De Corte
13/05
Oscar Claessen

Hockey Club Lokeren | Accommodatie : Puidonkdreef 1  |  9185 Wachtebeke  |  hockeylokeren@gmail.com

© 2015, website powered by Twizzit.com