Waar kan ik het clubtenue aankopen?

Zodra je aan wedstrijden deelneemt, is het aanschaffen van een clubtenue verplicht. Eerder mag ook, voor het clubgevoel!

  

Voor het wedstrijdtenue werken we samen met hockeymerk The Indian Maharadja en met hockey-speciaalzaak DNA:Hockey. We danken ook onze trouwe partner Volvo Charels én onze nieuwe partner Bodial voor het vertrouwen in de club.

Aankopen kan in de winkel van DNA:Hockey, gelegen aan de Antwerpsestraat 482 in Boom of online via deze link.

Wil je online aankopen en twijfel je over de juiste maat, dan kan je op wedstrijdzaterdagen in het clubhuis terecht om pasmodellen uit te proberen.

We verwachten dat het nieuwe clubtenue in de loop van augustus 2022 in de winkel zal liggen. Zodra het verkrijgbaar is, stuurt de club de nodige communicatie uit.

 

Laat ik mijn shirt bedrukken?

Vanaf U14 leeftijd is bedrukking met een nummer verplicht. De club bezorgt midden juni aan de coach van elk team de nummers waartussen je kan kiezen. We hanteren daarbij een systeem dat toelaat om ook volgend seizoen met hetzelfde shirt/nummer te kunnen spelen zonder mogelijke overlap.

--> Spreek dus goed af met je coach welk nummer je krijgt, vooraleer je een shirt laat bedrukken.

We kiezen er als club voor om ook steeds de naam op het shirt te drukken. Vanaf U19 leeftijd wordt daarbij vaker de achternaam gebruikt. Het is een vrije keuze in voor- of achternaam, maar hou het uniform per team. Maak goede afspraken met je teamcoach, uniformiteit zorgt voor een goede uitstraling van de club.

Bedrukking gebeurt steeds door DNA:Hockey. Zij gebruiken het juiste lettertype en de juiste afmetingen.

 

Is er ook andere clubkledij?

Naast het wedstrijdtenue zal binnenkort ook andere clubwear verkrijgbaar zijn. Hou onze socials en deze website in de gaten voor meer info daarrond.

 

Wij willen graag een item exclusief voor ons team, kan dat?

Dat kan uiteraard & komt de teamspirit alleen maar ten goede. Het is echter niet de bedoeling dat je op eigen houtje merchandising laat maken voor je team. Neem contact op met de Werkgroep Clubkledij via clubkledij@hockeylokeren.be en we bekijken samen wat mogelijk is.

Wanneer je gebruik wil maken van het clublogo, op welke merchandising dan ook, kan dit alleen met toestemming van het clubbestuur.