Nu ons clubhuis het stadium van de eindafwerking heeft bereikt, en we als club onze weg in en rond de site hebben gevonden, richten we het vizier graag op de toekomst. Niet alleen wat betreft de verdere uitbouw van de club op structureel vlak (waarover later meer), maar ook wat betreft de meer ‘feestelijke’ activiteiten.

Volgende datums en activiteiten schotelen we jullie alvast voor :

  • Zondag 5 mei 2019: DCS VASTGOED APERO TIME

Naar aanleiding van de laatste thuiswedstrijd van onze Heren 1 (tegen ECLAIR) organiseren we een gezellig samenzijn, begeleid door een drankje en een hapje.

 

  • Zaterdag 25 mei 2019: VOLVO CHARELS EINDE SEIZOENS EVENT

We zwaaien die dag het seizoen uit met pannenkoeken, springkastelen, kindergrime,…  Activiteiten dus doorheen de dag, opdat ook de uitploegen de tijd hebben om langs te komen.

 

  • Vrijdag 30 augustus 2019 : FUIF SEIZOENSOPENING

Was het nu 70, 80, 90 … of gewoon een gezonde mix van muziek die de ambiance binnen onze club vertegenwoordigt, we zetten al fuivend het seizoen in.

 


  • Zaterdag 19 oktober 2019 : QUIZ.. OF IS HET KWIS?

De alweters of betweters kunnen zich bewijzen … en de eer opstrijken in een onderhoudende Quiz (of is het nu toch kwis…?).

 

  • Weekend 15-16 november 2019: KAAS-EN WIJNWEEKEND

Wijntje, Kaasje, goed gezelschap… en sfeer. Wat verlangt een mens nog meer op een vrijdag- of zaterdagavond?

 

  • Zaterdag 30 november 2019: SINT

De goedheiligman wist ons reeds te vertellen dat hij onze club op zaterdag 30 november 2019 terug zal bezoeken, in een mix van oefenwedstrijdjes en voor sommigen gespannen zenuwen…

 

  • Zaterdag 1 februari 2020: RECEPTIE START TWEEDE SEIZOENSHELFT

Elkeen die de voorbije jaren aanwezig was, zal bevestigen dat het top was!

 

  • Zaterdag 25 april 2020 en zaterdag 2 mei 2020 : GROOTOUDERFEEST.

De kans om je skills te laten bewonderen door de grootouders (en familieleden in het algemeen), onder begeleiding van koffie en zoetigheden.

Blokkeren alvast die agenda! En tot dan!!