Het was een talrijke opkomst, afgelopen zaterdag op onze nieuwjaarsreceptie. Ouders en leden, de burgemeester Filip Antheunis, schepen van sport Jerome van Doorslaer. Het bestuur, de evenenentengroep, en vele helpers zorgden voor een geslaagde avond, met heerlijke hapjes en drankjes! 

De hoofdsponsors werden in de bloemetjes gezet, de geslaagde trainers voor aspirant-initiator werd hun attest overhandigd, en de U14M en U10M teams kregen hun prijs voor hun superprestatie tijdens de wijnactie!

En natuurlijk blikte de voorzitter terug op het vorige seizoen, waarin we naast de verdere uitbouw van club en gestage groei (we hebben nu 21 teams, bijna in alle leeftijden), een aantal heel belangrijke mijlpalen gezet hebben: bouwplannen, succesvolle uitgifte obligatielening, lening bij de bank, bouwvergunning clubhuis, start aanleg veld!

Het komend seizoen '18-'19 zullen we vanaf september op ons eigen complex in Lokeren kunnen hockeyen: dat is een dream come true! Met dank aan al onze vrijwilligers!

Bekijk de presentatie nog eens rustig of beleef de sfeer nog eens met ons album met de foto's van de receptie (dank je wel Eric Jolie voor de mooie foto's!)