Steun onze club en je favoriete team met onze wijnactie! 

Nu de herfstkleuren terug in het land zijn en sfeer en gezelligheid de koudere temperaturen naar de achtergrond verwijzen, is de tijd aangebroken om onze jaarlijkse wijnactie te lanceren. 

Hockeyclub Lokeren heeft ook dit jaar een aantal lekkere wijnen - een fijne cava en champagne -  geselecteerd, die jullie hockeyers, familie en vrienden zeker zullen smaken. In onze selectie vinden jullie dit jaar enkele toppers uit de vorige wijnactie en enkele nieuwe wijnen die we jullie graag laten ontdekken! 

De club heeft zich in 2021-2022 nog meer op de kaart gezet met een verdere uitbreiding van de infrastructuur (nieuw tweede veld), een aanhoudende groei van het aantal leden en mooie sportieve verwezenlijkingen. Omdat ‘stilstaan’ ook naast het veld geen optie is en we graag samen met jullie werken aan de verdere uitbouw van de club in al zijn facetten, doen we ook dit jaar een warme oproep om onze club – en je favoriete team – te ondersteunen.  

  

Spelers kunnen tot 2 december 2022 hun bestellingen gegroepeerd ingeven op dit bestelformulier op onze website. Net als de vorige jaren wint het team dat het meeste verkoopt een leuke prijs! Geef dus zeker bij je bestelling aan voor welk team je bestelt! 

Op 17 december kunnen de wijnen door de spelers opgepikt worden om te verdelen tussen 10.00u en 12.30u bij Temmerman Home nvKaarderslaan 11 te Lokeren. Ideaal voor de feestdagen! 

Wens je een geschenkverpakking (per 1, 2 of 3 flessen), laat het weten aan Gert Coolsaet (0497 43 61 66). 

Alvast dank voor jullie steun! 

Keep calm, play hockey and … drink some good wine!