09/06/2022: Zodra je aan wedstrijden deelneemt, is het aanschaffen van een clubtenue verplicht. Eerder mag ook, voor het clubgevoel!

  Voor het wedstrijdtenue werken we samen met hockeymerk The Indian Maharadja en met hockey-speciaalzaak DNA:Hockey

Aankopen kan in de winkel van DNA:Hockey, gelegen aan de Antwerpsestraat 482 in Boom of online via deze link. Indien je een volledig tenue bestelt vóór 1 september 2022, dan krijg je de sokken gratis.

Wil je online aankopen en twijfel je over de juiste maat, dan kan je op wedstrijdzaterdagen in het clubhuis terecht om pasmodellen uit te proberen. Deze zomervakantie organiseren we nog twee pasmomenten op de club, namelijk op vrijdag 8 juli en vrijdag 26 augustus, telkens van 17u-20u.

We verwachten dat het nieuwe clubtenue in de loop van augustus in de winkel zal liggen (nu dus nog niet). Zodra het verkrijgbaar is, stuurt de club de nodige communicatie uit. Nog even geduld dus.

Naam en rugnummers worden op de shirts gedrukt (geen sublimatie). 

Vanaf U14 leeftijd is bedrukking met een nummer verplicht. De club bezorgt midden juni aan de coach van elk team de nummers waartussen je kan kiezen. We hanteren daarbij een systeem dat toelaat om ook volgend seizoen met hetzelfde shirt/nummer te kunnen spelen zonder mogelijke overlap.

--> Spreek dus goed af met je coach welk nummer je krijgt, vooraleer je een shirt laat bedrukken.

We kiezen er als club voor om ook steeds de naam op het shirt te drukken. Vanaf U19 leeftijd wordt daarbij vaker de achternaam gebruikt. Het is een vrije keuze in voor- of achternaam, maar hou het uniform per team. Maak goede afspraken met je teamcoach, uniformiteit zorgt voor een goede uitstraling van de club.

Bedrukking gebeurt steeds door DNA:Hockey. Zij gebruiken het juiste lettertype en de juiste afmetingen.

Informatie over uitrusting en clubkledij vind je hier op onze site.