2021-08-17: Naast de twee teams staat er bij een hockeywedstrijd steeds een derde team op het veld, namelijk de scheidsrechters.. Zonder scheidsrechter geen wedstrijd! Daarom organiseren we een interactieve info-sessie op zaterdag 28/8 om 10u in ons clubhuis met praktische tips op het veld

Binnen onze club hebben we per weekend al snel 20 mensen nodig om alle wedstrijden mogelijk te maken. We schakelen hiervoor onze spelers vanaf U14 in. Maar uiteraard rekenen we ook op een aantal ouders om dit alles rond te krijgen. We zijn blij dat we zo vaak kunnen rekenen op ouders en leden om de matchen zo goed mogelijk te begeleiden.

  • Alle teams leveren voor hun thuiswedstrijd immers minstens 1 scheidsrechter vanuit het team (mama, papa, oudere broer/zus, vriend(in), ..). De manager/coach zorgt hiervoor voor het team.
  • De tweede scheidsrechter wordt aangesteld door de werkgroep arbitrage.


Om jullie niet zomaar het veld op te sturen om een wedstrijd te leiden/begeleiden of om nog eens op te frissen, organiseren we een interactieve info-sessie op zaterdag 28/8 om 10u in ons clubhuis met praktische tips op veld! 

Graag even inschrijven via dit formulier, dan hebben we een inzicht hoeveel mensen we kunnen verwachten en kunnen we ook achteraf het info-materiaal toesturen. 

Iedereen welkom! We verwachten jullie!

De werkgroep arbitrage (Ben, Johan, Jacko)