Wil je je vrienden eens laten meegenieten van een toffe training?  Dat mag! In de week van 17 mei mag je een vriendje/vriendinnetje meenemen naar je hockeytraining. 


Je vriendjes of vriendinnetjes krijgen het eerste deel van de training even een initiatie van de trainer (of van een speler) om met stick en bal te leren omgaan en zullen daarna samen met jou meedoen in de training! Wij zorgen voor sticks, de vriendjes moeten zelf zorgen voor sportieve kledij, scheenbeschermers, en sportschoenen. (Als het kan ook een bitje). 

Voor een paar specifieke leeftijden/teams, zoeken we actief voor volgend seizoen nog 1 of 2 spelers om iets ruimer in het team te zitten qua aantal spelers. 

  • meisjes van geboortejaar 2014 (nu U7G), 2013 (nu U8G) en 2010 (nu U11G) 
  • jongens van geboortejaar 2014 (nu U7B) en 2013 (nu U8B). 


Dus die teams mogen extra hun best doen om vriendjes te vragen. Bij interesse: info@hockeylokeren.be . Voor andere leeftijden: afhankelijk van situatie, bekijken we, ook afhankelijk van goedkeuring voor tweede veld. 

In het kort: je mag dus voor 1 x aansluiten bij de training van jouw leeftijd - dit is het trainingsschema

Mogen we vragen aan de enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes om wel aan te melden, onder andere in verband met verzekering.