6/11/2020: De hockeytrainingen voor de jeugdteams-onderbouw (Oefenjeugd, U7 tot en met de U12) zullen herstarten vanaf maandag 16 november, dus na de verlengde herfstvakantie. Welcome back vanaf dan U12 en jonger! 

Reminder : De trainingen kunnen enkel en alleen blijven plaatsvinden mits een strikte toepassing van de coronamaatregelen: geen ouders op het clubterrein, brengen en halen  op de parking, mondmaskers trainers en gebruik van ontsmettingsmateriaal. Bij de minste ziektesymptomen blijf thuis en verwittig desgevallend de club.

Voor alle andere teams (U14 en ouder) zijn er geen trainingen tot minstens 31 december (protocol hockeybond nav regels Vlaamse en Belgische overheid). 

De competitiewedstrijden voor alle teams zijn stopgezet tot 31 december, maar de bond werkt aan een herstart per 1 januari - wedstrijden weekend 9 en 10 januari (als de omstandigheden het toelaten), zodat de laatste 3 wedstrijden van de 1e competitieronde nog voor begin februari gespeeld kunnen worden. De start van de 2e competitiehelft is nog steeds gepland na de krokusvakantie.

Hopelijk kunnen we ook dit seizoen een paar extra weken aan ons seizoen vastplakken onder betere en gezonde omstandigheden! 

Keep calm, stay safe and play hockey… at home for now..