Iedereen staat te popelen en vanaf volgende week is het zover: de bar gaat opnieuw open!

Bij deze alle do’s en don’ts op een rijtje, zodat het virus buiten onze club blijft. We vragen aan iedereen om dit grondig na te lezen en op te volgen. (Of lees het hier in de pdf). 

Tijdens het WEEKEND

 • Er wordt BINNEN GEGAAN langs het schuifraam op het terras. Registreer je op het hockeycomplex via de QR code, mocht dat nog niet gebeurd zijn. Houd je mondmasker aan (>12 jaar) en ontsmet je handen.

 • Neem met je bubbel plaats aan een TAFEL. SCHUIF NIET met tafels!

 • Wanneer je neerzit, mag je mondmasker af. Ga je naar buiten, naar het toilet, naar de toog, dan gaat je mondmasker weer op. Ben je je mondmasker vergeten, dan kan je er één kopen bij de bar.

 • De zithoek wordt voorbehouden voor kinderen (één team tegelijkertijd).

 • Per tafel bestelt één persoon aan de toog.

 • Afrekenen aan de kassa gebeurt door één persoon per tafel. Bij voorkeur met Payconiq, maar ook cash en drankkaarten blijven mogelijk.

 • Geef de barmensen de tijd om stoelen en tafels te ontsmetten tussen verschillende bubbels door.

 • Er wordt BUITEN gegaan langs het schuifraam achteraan (is aangeduid, kant rugbyveld).

 • Zijn de tafels in het clubhuis bezet, blijf er dan niet rondhangen. Wanneer er nog plaats is op het TERRAS, kan je je drankje meenemen en daar ZITTEND Is ook daar geen plaats meer om te zitten, dan mogen we je jammer genoeg niet bedienen.

 • Op het terras vind je bakken voor leeggoed. Zo hoef je niet terug het clubhuis in.

 • Het is nergens toegestaan om rechtstaand te eten of te drinken, ook niet langs de velden.

 


 

Tijdens de TRAININGEN - Openingsuren

dinsdag

20.20-22.00u

woensdag

14.10-18.40u

vrijdag

17.10-20.30u

Tijdens trainingen is het doorgaans rustiger in de bar. Binnen- en buitengaan kan dan gewoon langs de binnendeur. Alle andere weekend-regels blijven van kracht.

 

Vrijwilligers

We willen jullie er nog even aan herinneren dat de bar volledig wordt opengehouden door vrijwilligers, waarvoor onze dank.

We vinden het als club belangrijk dat onze vrijwilligers in een veilige en aangename omgeving aan het werk kunnen. Ieder van jullie kan daartoe bijdragen door afstand te bewaren (geef hen dus de ruimte en ga zeker zelf niet achter de toog) en treed niet met hen in discussie over de te volgen regels.

Net zoals vorig seizoen, wordt op zaterdag het vaste team van vrijwilligers aangevuld met ouders van thuisspelende kinderen. Jullie zullen hiervoor binnenkort in de whatsapp groepjes een bericht ontvangen. Zonder de hulp van deze ouders, is de bar openhouden op zaterdag niet mogelijk. Ook aan hen dus alvast een dikke merci.

We hopen dat iedereen op deze manier ook naast het veld een fijn hockey-seizoen mag beleven!