Ook in corona-tijden groeien kinderen uit hun kleren en mag de club (veel) nieuwe leden verwelkomen.

Heb je daarom nieuwe wedstrijdkledij nodig, dan kan je die aankopen op volgende dagen in het clubhuis:

  • Zondag 22/08/21 van 11.30-13.30u
  • Donderdag 26/08/21 van 17-19u
  • Zondag 29/08/21 van 10-12u

    

Hier op onze site vind je alle info over onze wedstrijdkledij.

Let op: de polo’s worden verkocht zonder rugnummer of naam. Wil je die erop laten drukken, dan kan je daarvoor terecht bij Fima Promotions, Gentse Steenweg 180a in Lokeren (NIET in hun winkel in de Brandstraat). https://www.fimapromotions.be/ . Hou dan wel rekening met een week vooral je je polo opnieuw kan ophalen.

Betalen in het clubhuis kan ofwel cash, ofwel met behulp van Payconiq (zorg dan wel dat je de app op je smartphone geïnstalleerd hebt).

We verwachten jullie mét inachtname corona-maatregelen. 


Oude hockeykledij

Als je niet weet wat gedaan met het oude shirt, de te kleine short of het te kleine rokje: geen nood, wij hebben een fijne oplossing!

Tijdens de maand september kan je in het clubhuis in een daartoe voorziene bak aan de bar het oude shirt/ short/ rok deponeren. Ofwel breng je de oude kledij mee wanneer je nieuwe kledij komt kopen.

Deze zullen allemaal verzameld en geschonken worden aan een goed doel, namelijk vzw Vleugels van Hoop.  De club schenkt de resterende shirts met vroegere sponsors eveneens aan deze vzw.

Vleugels van Hoop zet zich in om mensen in het gebied rond de Grote Meren in Afrika te (onder)steunen. Je denkt misschien: wat heeft een hockeyclub met Afrika te maken?  Wel, de ouders van Jan Gacas (secretaris), zijn medeoprichters van die vzw en de papa is afkomstig van Rwanda.  Zij zetten zich volledig vrijwillig in om dit alles te kunnen verwezenlijken.

Bij de schenking van die kledij zullen ze in Afrika uiteraard niet meteen hockey spelen, maar weeshuizen in de buurt zijn enorm blij met zulke kledij. Dan kunnen zij de kinderen en volwassen (met beperking) een leuke tenue geven om te sporten!

Alvast bedankt voor jullie gulle gift!

Meer info over de vzw kan je online vinden op www.vleugelsvanhoop.be .