Welkom !

Onze club kent een grote groei. Goed nieuws: met de realistatie van ons tweede veld vanaf september 2022 is er ruimte voor dubbel zoveel hockey-plezier. We hoeven nu ook niet langer met een wachtlijst te werken.  

Dat betekent echter niet dat we gedurende een lopend seizoen zo maar nieuwe leden kunnen inschrijven.  De goede werking van de teams, de trainingen en de wedstrijden moet steeds gegarandeerd blijven. 

We organiseren op enkele momenten een proeftraining (doorgaans in het begin en op het einde van het seizoen) om met de club en het spelletje kennis te maken. Eens de data vastliggen, zal je die op onze website en socials vinden. 

Voor volwassenen die recreatief willen sporten is er onze trimmersgroep.  Hier kan je het hele jaar door bij aansluiten. En voor de jeugd is er de instroomgroep.  In deze groep worden starters van ongeveer dezelfde leeftijd getraind, om dan later tijdens het jaar bij een ploeg aan te sluiten. 

Wens je graag te starten met hockey, stuur dan graag een mailtje naar info@hockeylokeren.be, met duidelijke vermelding van geboortedatum en geslacht.  Er is immers ook de mogelijkheid om vrijblijvend deel te nemen aan een aantal proeflessen.